16 x online geld verdienen met dit gratis e-book

Terwijl ik dit e-book ’16 x online geld verdienen’ schrijf is er zojuist bekendgemaakt dat scholen, horeca en andere openbare voorzieningen gaan sluiten. Dit in verband met het bekende coronavirus COVID-19. Veel ondernemers zijn hiervan de dupe, maar als je een échte zakenvrouw (of man) bent… Dan ga je juíst nu creatief te werk.

Coronavirus Nederland - COVID-19
Google schiet zelfs al te hulp 🙂

Ondernemen in tijden van crisis

Mogelijk zijn er opdrachtgevers die zich (tijdelijk) terugtrekken of je moet je praktijk, winkel of webshop sluiten. Ja, ook online heb je soms te maken met toevoerkanalen en contactpersonen. Dat betekent dat er, wellicht noodgedwongen, ruimte komt om achterstallige concepten te ontwikkelen, e-books te schrijven en je site te updaten. Ben je nog niet actief als online ondernemer, dan is dit jouw kans om te starten met online geld verdienen.

Wat vind je in dit e-book?

Om te beginnen informatie over Gabriëlla Media en de context van deze publicatie, want we verkeren in een maatschappelijke crisis. In crisistijden is er behoefte aan creativiteit en doorzettingsvermogen, ondanks dat we als ondernemers ‘zelf bewust dit risico hebben genomen‘, aldus minister Wiebes 😉

Daarnaast vind je er natuurlijk 16 x tips om zelf je online geld te gaan verdienen, zodat je nooit weer spanningen ervaart in tijden van crisis. Heb je onze hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar, dus pak die telefoon en neem contact met ons op.

Doe inspiratie op en start jouw online business

Online geld verdienen - 16 ideeën in een e-book - coronavirus
Gratis e-book ‘online geld verdienen in tijden van crisis’

Leave a Reply