Portfolio SEO- & Tekstbureau

In deze gejaagde tijd moet je een goede partij zijn om op te vallen. Iedereen heeft talent en we zijn dan ook steeds beter in staat om onze organisaties, projecten en bedrijven tentoon te stellen. Verschillende disciplines werken bij Gabriëlla Media B.V. nauwgezet samen, zodat we jou de ultieme WOW-factor kunnen laten voelen. Ja, voelen. Want kopen en verkopen gaat om emoties.

Wij helpen jou om impact te maken. Wij denken met je mee, staan in de startblokken om de plannen uit te voeren en checken regelmatig even bij je in. Gaat alles nog naar wens? Worden de gestelde doelen behaald en zijn we allemaal tevreden met de voortgang? Heel easy peasy lemon squeezy, want jij hebt korte lijntjes met jouw eigen tekstspecialist of SEO-kanjer! Vooroplopen en van jouw bezoekers klanten maken. Let's make this one hell of a ride!

  • Korte lijntjes met altijd jouw vaste contactpersoon;
  • Binnen 24 uur starten;
  • Heldere communicatie;
  • Top 10 van NL!;
  • Lekker betaalbaar, ook wel eens fijn!
Ontwerp zonder titel (2)

01.

"Een troffelvloer (ook wel mortelvloer genoemd) is een sterke, krasbestendige vloer, die vooral populair is als industrievloer. Maar ook in commerciële ruimtes is deze vloer aan een opmars bezig. De opvallende vloersoort bestaat uit fijne grind- of kwartskorrels, die worden gemengd met een epoxyhars of polyurethaanhars tot een onverwoestbare ondergrond."

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (3)

02.

"Heb je een ruime slaapkamer, dan zorgt een zwarte muur voor luxe, diepgang en gezelligheid. Deze donkere kleur heeft de neiging om vertrekken kleiner te doen lijken, maar in een slaapkamer kan dit absoluut geen kwaad. Er zijn diverse manieren om jouw slaapkamer van een zwarte upgrade te voorzien: ..."

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (4)

03.

"Met de liner zet je controleerbare lijnen, waardoor je de eyeliner look van jouw dromen zonder moeite realiseert. De verrijkte, vloeibare formule zorgt ervoor, dat je nauwkeurig de vorm van het oog kunt volgen. Feel royal met een onweerstaanbare, diepzwarte omlijnde oogopslag."

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (5)

04.

"Smaak: De Honduras Copan is een mooie volle koffie met tonen van melkchocolade en een afdronk van karamel. De smaak van deze mooie koffie blijft lang in de mond hangen, waardoor je extra lang kunt genieten. Verkrijgbaar in verpakking van 500 gram of 1 kilogram en in diverse malingen, zoals:..."

Lees meer > 

Modderman E-Commerce

Naast ons geweldige SEO- en Tekstbureau hebben we ook diverse merken in de markt gezet. Onze webshops hebben een overkoepelende naam, namelijk: 'Modderman E-Commerce'. Je vindt in onze shops kwaliteitsproducten, die wereldwijd geproduceerd worden. We zoeken altijd naar het neusje van de zalm en schenken veel aandacht aan de verpakking en verzending. Sommige websites worden momenteel overgezet naar een nieuw domein, dus houd deze sectie even in de gaten 🙂 Wil je meer weten of samenwerken met ons familiebedrijf? Neem absoluut eens contact op!

Ontwerp zonder titel (6)

05.

Voor NHA schreef Gabriëlla de cursus zoekmachineoptimalisatie, die sinds 2021 wordt aangeboden. De cursus bevat veel theorie, maar de boeiende teksten worden afgewisseld met interessante praktijkvoorbeelden en opgaven. Inmiddels schrijft Gabriëlla ook de cursus SEA voor de beste online opleider van Nederland en is zij daarnaast docent.

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (8)

06.

"We waren uiteraard van de hoed en de rand op de hoogte, maar zij voerden de onderhandelingen uit en adviseerden ons in de te nemen beslissingen. Houd goed in je achterhoofd dat je als ondernemer zonder ervaring al gauw wordt bespeeld, wanneer je kennis niet toereikend is en je hoog in je emoties zit."

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (7)

07.

"Copywriting is een vak apart, maar met de juiste teksten kun jij je onderscheiden van de gemiddelde verkoper. Het is de kunst je bezoeker te overtuigen en dat doe je met emoties. Verwerk jouw enthousiasme in je teksten en maak je potentiële kopers net zo enthousiast!"

Lees meer > 

Ontwerp zonder titel (9)

08.

"Een koopovereenkomst ontbinden kan niet altijd, of niet altijd even eenvoudig, maar als een product niet naar wens is zijn er wel enige opties. Er zijn verschillende redenen om een overeenkomst te beëindigen. Heeft u onjuist informatie verkregen? Valt het product tegen of werkt het niet, zoals u redelijkerwijs zou moeten kunnen verwachten?"

Lees meer > 

Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

Lekker gluren.

Dit zijn wij!

Onze diensten

Blogs

Vacatures

Contact

Diensten.

SEO & Copywriting

Branding & Design

Online Marketing

Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Freebies & guides

Penvrienden?