Portfolio SEO- & Tekstbureau

In deze gejaagde tijd moet je een goede partij zijn om op te vallen. Iedereen heeft talent en we zijn dan ook steeds beter in staat om onze organisaties, projecten en bedrijven tentoon te stellen. Verschillende disciplines werken bij Gabriëlla Media B.V. nauwgezet samen, zodat we jou de ultieme WOW-factor kunnen laten voelen. Ja, voelen. Want kopen en verkopen gaat om emoties.

Wij helpen jou om impact te maken. Wij denken met je mee, staan in de startblokken om de plannen uit te voeren en checken regelmatig even bij je in. Gaat alles nog naar wens? Worden de gestelde doelen behaald en zijn we allemaal tevreden met de voortgang? Heel easy peasy lemon squeezy, want jij hebt korte lijntjes met jouw eigen tekstspecialist of SEO-kanjer! Vooroplopen en van jouw bezoekers klanten maken. Let's make this one hell of a ride!

  • Korte lijntjes met altijd jouw vaste contactpersoon;
  • Binnen 24 uur starten;
  • Heldere communicatie;
  • Lekker betaalbaar, ook wel eens fijn!
Familiebedrijf Modderman

01.

"Een troffelvloer (ook wel mortelvloer genoemd) is een sterke, krasbestendige vloer, die vooral populair is als industrievloer. Maar ook in commerciële ruimtes is deze vloer aan een opmars bezig. De opvallende vloersoort bestaat uit fijne grind- of kwartskorrels, die worden gemengd met een epoxyhars of polyurethaanhars tot een onverwoestbare ondergrond."

Lees meer > 

02.

"Heb je een ruime slaapkamer, dan zorgt een zwarte muur voor luxe, diepgang en gezelligheid. Deze donkere kleur heeft de neiging om vertrekken kleiner te doen lijken, maar in een slaapkamer kan dit absoluut geen kwaad. Er zijn diverse manieren om jouw slaapkamer van een zwarte upgrade te voorzien: ..."

Lees meer > 

03.

"Queen Tarzi heeft een uitgebreid assortiment nepwimpers. Voor kleine- of grote ogen, voor een volle look of een subtiele oogopslag. Kortom, voor ieder wat wils. We leggen je in dit stappenplan uit hoe jij je fake lashes kunt aanbrengen, want zo lastig is het helemaal niet!"

Lees meer > 

04.

"Smaak: De Honduras Copan is een mooie volle koffie met tonen van melkchocolade en een afdronk van karamel. De smaak van deze mooie koffie blijft lang in de mond hangen, waardoor je extra lang kunt genieten. Verkrijgbaar in verpakking van 500 gram of 1 kilogram en in diverse malingen, zoals:..."

Lees meer > 

Auteur Frankwatching

Copywriting is een vak apart, maar met de juiste teksten kun jij je onderscheiden van de gemiddelde verkoper. Het is de kunst je bezoeker te overtuigen en dat doe je met emoties. Verwerk jouw enthousiasme in je teksten en maak je potentiële kopers net zo enthousiast!

Lees onze artikelen over copywriting & SEO op Frankwatching

Brochure - Jurifina - Drukwerk
Microcopy - Gabriëlla Media - UX writer
Teksten brochure BTF
Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

Lekker gluren.

Dit zijn wij!

Onze diensten

Blogs

Vacatures

Contact

Diensten.

SEO & Copywriting

Branding & Design

Online Marketing

Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Freebies & guides

Penvrienden?