Portfolio mediabedrijf

Op deze pagina zie je een combinatie van de kennis en kunde van ons mediabedrijf. Een uitgebreid portfolio met opdrachtgevers uit diverse branches. Ook lees je aanbevelingen van tevreden klanten uit heel Europa. Wil jij ook meer omzet genereren en daar zelf niet teveel tijd in steken? Gabriëlla Media staat voor jou klaar.

Ervaringen tekstschrijver - reviews copywriter
Ervaringen tekstschrijver - reviews copywriter
Ervaringen tekstschrijver - reviews copywriter

"Industrievloeren voor de industriële sector passen goed in ruimtes waar extreme omstandigheden de orde van de dag zijn. Deze vloeren kunnen in zowel chemisch, thermisch als mechanisch opzicht tegen meer dan een stootjeEen kwalitatief goede industrievloer is daarnaast de basis voor een schone en veilige werkplek."

Lees meer > 

"Het doel van deze vloercoating is het creëren van een electrostatic protected area; een veilige zone waarin geen statische ontlading kan worden overgebracht op apparaten en personen. Door de speciale opbouw van de vloer werkt deze als een geleider die elektrische activiteit direct afvoert naar de aarde."

Lees meer > 

"Een troffelvloer (ook wel mortelvloer genoemd) is een sterke, krasbestendige vloer, die vooral populair is als industrievloer. Maar ook in commerciële ruimtes is deze vloer aan een opmars bezig. De opvallende vloersoort bestaat uit fijne grind- of kwartskorrels, die worden gemengd met een epoxyhars of polyurethaanhars tot een onverwoestbare ondergrond."

Lees meer > 

"Heb je een ruime slaapkamer, dan zorgt een zwarte muur voor luxe, diepgang en gezelligheid. Deze donkere kleur heeft de neiging om vertrekken kleiner te doen lijken, maar in een slaapkamer kan dit absoluut geen kwaad. Er zijn diverse manieren om jouw slaapkamer van een zwarte upgrade te voorzien: ..."

Lees meer > 

"Dit jaar gaan we nog bewuster beleven en dat doen we door natuurlijke kleuren te gebruiken. Enkel kiezen voor aardetinten is echter niet langer voldoende, want daarnaast moeten de tinten ook warmte uitstralen. Het natuurlijke, aardse effect compenseren we dit jaar met opvallende, frisse kleuren. Hieronder de meest prachtige kleuren voor 2020."

Lees meer > 

"Zo af en toe kan het huis, binnen of buiten, wel eens een likje verf gebruiken. Als je zelf aan de klus gaat, dan bespaar je al op de kosten van een vakschilder. Desondanks kan verven best een prijzige aangelegenheid zijn. Waar vind je budgetverf, die ook nog eens van goede kwaliteit is?"

Lees meer > 

"Steeds meer bedrijven, ondernemers en coworking spaces zien in dat goede koffie direct leidt tot tevreden werknemers, maar ook dat goede koffie een visitekaartje is voor je bezoekers. Net zoals we je thuis willen laten genieten van een heerlijke, dagelijkse kop koffie vinden we het net zo belangrijk dat jouw koffie op het werk minstens zo goed is. Zoals je weet worden belangrijke beslissingen altijd genomen met een kop koffie op tafel en verwelkom je gasten ook met een warme ijsbreker."

Lees meer > 

"Smaak: De Honduras Copan is een mooie volle koffie met tonen van melkchocolade en een afdronk van karamel. De smaak van deze mooie koffie blijft lang in de mond hangen, waardoor je extra lang kunt genieten. Verkrijgbaar in verpakking van 500 gram of 1 kilogram en in diverse malingen, zoals:..."

Lees meer > 

"Queen Tarzi heeft een uitgebreid assortiment nepwimpers. Voor kleine- of grote ogen, voor een volle look of een subtiele oogopslag. Kortom, voor ieder wat wils. We leggen je in dit stappenplan uit hoe jij je fake lashes kunt aanbrengen, want zo lastig is het helemaal niet!"

Lees meer > 

"Mink wimpers - ook wel mink lashes of mink wimperextensions - zijn wimpers gemaakt van de nerts; een dier dus. De nerts is een roofdier, afkomstig van dezelfde familie als de otter en de hermelijn; de marterachtigen. Laten we beginnen met wat achtergrondinformatie over deze diersoort, dan vertellen we je later waarom het dragen van mink wimpers echt not done is. (Spoiler: wij gebruiken absoluut geen nerts haartjes!)"

Lees meer > 

"De Ava wimpers van Queen Tarzi zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn 3D en zorgen voor een prachtige, volle look. De wimpers zijn bij goed gebruik ... "

Lees meer > 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij hebben een zeer uitgebreid dienstenaanbod, maar één ding hebben al onze specialisten gemeen: jouw vindbaarheid en zichtbaarheid verbeteren. Klik hier door voor een overzicht van alle diensten én producten van ons mediabedrijf:

Online marketing strategieSEO BureauE-mailmarketingPersonal BrandingDomein & HostingCopywriterSocial Media MarketingWebdevelopmentZoekmachine adverteren (SEA)Voice Search SEOData & AnalyticsOns PersbureauConversieoptimalisatieDrukwerk

Teksten brochure BTF
Microcopy - Gabriëlla Media - UX writer
Brochure - Jurifina - Drukwerk

"Goed geholpen. Fijne service met korte lijnen" - A. de Vries, commercieel medewerker

"Gedreven, integer & ambitieus" - M. Hoekstra, Eigenaar Smartin.nl

"Gabriëlla is enthousiast en actief. Zij kan en wil veel werk verzetten en staat open voor velerlei uitdagingen" - M. Kat, adviseur, veranderaar, coach, auditor & toezichthouder

Volg Gabriëlla
Onze thema's

Linkbuilding | Zoekmachineoptimalisatie | Persberichten | Copywriting | Zoekmachineadverteren | E-mailmarketing | Social Media Marketing | Bloggen | WordPress Website of Webshop

Belangrijke informatie

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14

8446MA Heerenveen

+31 (0) 85 00 62 866

KvK: 78389976 | Btw: NL001167050B74

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringCookiesDisclaimer

Ons werkgebied

Onze experts in zichtbaarheid en vindbaarheid zijn werkzaam in:

Groningen | Friesland | Drenthe | Utrecht | Limburg | Noord-Holland | Overijssel | Flevoland | Gelderland | Zuid-Holland | Zeeland | Noord-Brabant