B2B Copywriter

b2b copywriter inhuren

Stel je voor: je werkt aan een project waarvoor je heel veel data moet analyseren. En iedere keer zit je te klooien in Excel, dat moet toch handiger kunnen? Je googelt en vindt een bedrijf dat je ergens vaag kent en dat jouw probleem binnen no-time kan oplossen. Bingo. Daar heeft een B2B copywriter goed werk geleverd.

In 10 seconden

Als B2B copywriter schrijven zetten wij op papier wat jouw doelgroep wil lezen. In minder dan 10 seconden heeft een bezoeker al bepaald of hij doorleest of dat ie z’n heil zoekt bij je concurrent. Dus is het mega belangrijk dat die klant leest wat hij zoekt én ook nog eens in de woorden die hem aanspreken.

Je klant overtuigen

Is ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’ nog steeds de strekking van jouw homepage? Dan mag je echt aan de bak. Want jouw klanten willen lezen welk probleem je product of dienst voor ze oplost. En niet wie je bent en waar je kantoor zit. Who cares? Zolang jij hun probleem oplost, bewijs levert dat je dit kunt én een aantrekkelijk aanbod hebt, is dat winkelmandje snel gevuld.

Medewerkers én C-level

B2B copywriting overtuigt, prikkelt en leest lekker weg, voor medewerkers van je klant, maar ook voor de besluitvormers. En het is de kunst om daartussen te balanceren in je content. Want de mensen op de werkvloer willen vooral iets dat hun werk makkelijker maakt, terwijl C-level verder kijkt dan dat. Zij lezen het liefst over uitdagingen, trends en cijfers die hun business beïnvloeden.

Dat doet onze B2B copywriter

Of je nu een product of dienst verkoopt. Geef het aandacht en het groeit. Maar aandacht geven gaat verder dan vertellen hoe goed je bent. Aandacht zit ‘m in het neerzetten van een sterke, aansprekende basis én het consistent bijhouden van details, trends en je concurrenten. Niemand beland vanzelf in de Google top. Wil jij on top zijn, dan betekent dit hard werken. Maar hard work pays off, ook voor copywriting!

Let’s connect

Wij hebben 1001 ideeën om je business duurzaam te laten groeien, maar beginnen bij de basis. Blogs, landingspagina’s en productomschrijvingen: bij Gabriëlla Media rammelen de toetsenborden van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Onze ervaring, creativiteit en positieve mindset brengt jouw business onder de aandacht van jouw doelgroep.