Beauty copywriter gezocht?

Beauty copywriter - schakel ons nu in

Van natural beauty voor je favoriete netflix tot over-the top fashion week. Schoonheid komt in alle vormen én alle maten. Iedereen heeft een ideaalbeeld, maar die ideaal is voor iedereen verschillend. Dat maakt beauty en fashion persoonlijk, inspirerend en voor bedrijven best lastig hun doelgroep te bereiken. Want beeldschone teksten, die je klanten actie laten ondernemen: dat is een schone kunst. En eentje die wij in als beauty copywriter in huis hebben.

Beauty-volle teksten

Wat doet een beauty copywriter precies? Wij schrijven alles wat los en vast zit. Met tekst en SEO in ons bloed knallen we voor jou productteksten, blogs of persberichten op papier. Daarvoor leunen we op jouw kennis, maar we zijn zelf ook graag goed geïnformeerd. Onderzoek en analyse is daarom een belangrijk onderdeel om beauty-volle teksten te kunnen schrijven. En ja, schrijven doen we soms in onze joggingbroek en met wallen tot onze knieën, maar ook die zijn een keer in de mode geweest ;).

Waar het om draait is dat jij teksten krijgt die verwoorden wat jij wilt zeggen, uitstralen en voelen. Teksten die lekker lopen, mooi geschreven zijn en ook nog eens lekker scoren in de zoekmachine. Komt dat allemaal samen, dan zul je merken dat je meer volgers krijgt en dat die volgeladen winkelkarretjes écht afgerekend worden.

Claim je space met onze beauty copywriter

In de beautywereld is de concurrentie moordend. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor nieuwe merken, andere producten en startups. Die ruimte is er, maar je moet ‘m wel gaan claimen. Je moet laten zien dat jij the go-to brand bent, dat jij expert bent in jouw niche en dat je kwaliteit levert. Dat doe je door een grote puzzel te leggen met stukjes strategie, exposure, klantervaringen, content en nog veel meer. Wij helpen je met een killer-contentstrategie, waardoor dat stukje past in jouw plaatje.

Met een ijzersterke contentstrategie kun je beter focussen op je doelgroep, schrijf je waardevolle content die zorgt voor meer exposure. Exposure leidt tot meer klanten. En een soepel klantproces geeft je klanten de beste ervaring, waardoor ze ook bij je blijven terugkeren. Beautiful, toch?