Blogs laten schrijven

Ontdek de eenvoud van blogcreatie bij Gabriëlla Media. Bestel, ontvang en publiceer in no-time. Ervaar het zelf.

Verbeterde zichtbaar- en vindbaarheid (SEO)

Elke blog die je plaatst is méér dan zomaar een artikel. Het is een ticket naar online zichtbaarheid. Plaats je frequent waardevolle content, dan verbeter je niet alleen je zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachines, maar bouw je ook aan een sterkere online presence.

En als bonus? Elk stukje content dat je deelt op social media trekt waardevolle externe links aan, waardoor je website sneller de top bereikt. Stap nu in en laat de magie beginnen!

Claim jouw Thought Leadership

Wil je dat klanten jou zien als dé expert in jouw branche? Onze blogs zijn zoveel meer dan woorden op papier. Ze positioneren je bedrijf als de autoriteit op jouw vakgebied.

Door actuele inzichten en diepgaande antwoorden op dilemma’s in de branche te bieden, garanderen we dat klanten en partners jou zien als de onbetwiste expert. Het is tijd om de leider van je wildste dromen te zijn.

Trek meer verkeer naar je site of shop

Door te investeren in kwalitatieve blogcontent, schiet je organische verkeer omhoog. Of je nu kijkt naar Google of social media – een boost in onvermijdelijk.

Google beloont actieve websites die de gebruiker centraal stellen. Frequente, waardevolle blogs duwen je omhoog in de zoekmachines. Durf jij die sprong te wagen?


Gabriella is een echte professional, goed georganiseerd, leuk om mee te sparren en natuurlijk levert ze kwalitatief goed werk. We zijn super blij dat we haar gevonden hebben en zien uit naar onze verdere samenwerking!

— Geertje, Pureboats.com

Wat schiet jij ermee op?

1️⃣ Unieke kwaliteitscontent

Blogs laten schrijven door onze experts, betekent 100% originaliteit voor jouw merk. We controleren dubbel op plagiaat en verzekeren authenticiteit.

3️⃣ Award-winning schrijvers

Waarom zelf worstelen? Profiteer van ons team van hooggekwalificeerde schrijvers. Bespaar tijd, geld en geniet van content die scoort bij je klanten.

2️⃣ Specialisten in SEO

Digitale ruis? Daar heb jij geen last van. Diepgaande analyses en nauwgezette optimalisaties brengen jouw in Google naar ongekende hoogten.

4️⃣ Flawless & efficiënt

Van foutloze teksten tot snelle levering: wij nemen alle zorgen uit handen. Publiceer met vertrouwen en zie in no-time resultaat.

Onze werkwijze

  1. Contact – Neem nu contact met ons op en vertel ons je wensen. Wat zijn belangrijke topics voor jouw bedrijf en hoeveel blogs wil je laten schrijven?
  2. Aanbod – We bespreken direct de mogelijkheden en doen je een aanbod.
  3. Betaling – Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met de besproken topics.
  4. You’ve got mail 📧 – Voordat je het weet heb je fresh content in je mailbox (of in je CMS). Onze geweldige service komt inclusief twee correctierondes, zodat je altijd volledig tevreden bent.

Waarom blogs laten schrijven door Gabriëlla Media?

Blogs zijn een fantastsiche manier om nieuwe klanten aan te trekken en de relatie met je bestaande klanten te verdiepen.

Helaas zien we vaak gebeuren dat blogs voor de zoekmachines worden geschreven. Niet in de juiste tone of voice, geen rekening gehouden met de doelgroep, de CTA ontbreekt en het lijkt alsof er een robot aan het woord is.

Gabriëlla Media is al sinds 2021 het beste SEO- en Tekstbureau van Nederland en in 2022 + 2023 heeft Gabriëlla een Women in Search nominatie ontvangen. Wij boeken échte resultaten voor jou en nemen je ook mee in de ontwikkelingen.

Women in Search nominee
beste tekstschrijvers NL

Onze award-winning experts staan klaar voor jouw project.

Ben je er klaar voor om snel
betere content te produceren?
👇🏽