Conversie Copywriting voor als je meer wilt verkopen

Communicatie is een lastig vak, maar conversie copywriting zo mogelijk nog uitdagender! Als ondernemer is het belangrijk dat de teksten goed uit de verf komen, zodat jij nieuwe klanten binnenhaalt. Niet iedereen heeft het schrijversvak in de vingers, maar Gabriëlla Media B.V. gelukkig wel.

Gabriëlla Modderman - Tekstschrijver Friesland


Volg ons - wherever you go

Conversie copywriting

Wij schrijven overtuigende teksten, zijn nieuwsgierig en gaan het liefst creatief te werk. De tone-of-voice passen we feilloos aan op de ontvanger. Wil jij teksten die jouw omzet verhogen of wil je een wervende tekst voor een evenement? Huur één van ons in als freelance tekstschrijver en maak het verschil.

Voor kleine tot grote bedrijven

Gabriëlla Media is gespecialiseerd in het schrijven van overtuigende teksten voor kleine- en grote bedrijven en (semi)-overheidsinstellingen. De teksten zijn altijd professioneel en op korte termijn klaar voor gebruik, dus deadlines geen probleem. We passen het taalgebruik en de vocabulaire aan op de doelgroep, zodat jouw bezoeker direct wordt aangesproken. Nadat de teksten zijn geschreven is er ruimte voor feedback. Je krijgt bij ons dan ook altijd een gratis correctieronde.

Freelance tekstschrijver voor jouw zakelijke teksten & SEO-teksten

Meer dan 60% van onze opdrachten bestaat uit het schrijven van teksten die SEO-proof zijn. Dit betekent dat deze teksten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines, waardoor je hoger in Google terechtkomt. Zoekwoordenonderzoek, on-page en off-page SEO-factoren helpen allemaal mee om jouw website te laten scoren. Wil jij meer omzet genereren en meer bezoekers naar je site trekken? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met Gabriëlla Media op!

De Contentspecialist

Zonder content ben je niet vindbaar op het internet. Met goede content word je gevonden in de zoekmachines, daarbij kan Gabriëlla Media helpen. Content is alles wat op een webpagina te vinden is, zoals teksten, die toffe infographic, video's en foto's. Al deze informatie moet worden gecreëerd en waar je vroeger een vormgever, webdesigner én tekstschrijver inschakelde heb je nu genoeg een één contentspecialist. Het is onze taak om voor jouw publiek een onweerstaanbare plek op het internet te creëren. Naast het verzorgen van al deze informatie zoeken we ook naar passend beeldmateriaal, voeren we (zoekwoorden)onderzoek uit en kunnen we ook direct met je CMS werken.

Het creëren van onweerstaanbare content

Door je hele website om te vormen van een onsamenhangend geheel naar goed geoliede machine zul je dit zeker gaan terugzien in de cijfers. Na de nodige bloed, zweet en tranen zal jouw website zichzelf terugverdienen. Maar wat zijn nou eigenlijk de kenmerken van goede content?

 • Goed vindbaar;
 • De informatie is up-to-date;
 • Leest lekker weg;
 • Is gemakkelijk deelbaar;
 • Zet aan tot actie.

Naast bovenstaande punten is het van belang dat de content - o.a. door middel van conversie copywriting - zorgt voor een toenemend aantal conversies en meer bezoekers. Hier hebben wij verschillende strategieën voor opgezet, maar een terugkerende klus is de zoekmachineoptimalisatie. Goed geschreven teksten zijn essentieel voor een hoge ranking in Google.

Social Media Manager, Online Marketeer en SEO-Copywriter

Bovenstaande titels vertonen veel gelijkenissen met de functie contentspecialist. Ze worden vaak door elkaar gebruikt en de kans is dus ook groot dat wij jou kunnen helpen bij je (multidisciplinaire) vraagstukken. Wij weten hoe we jouw klanten kunnen overtuigen en hoe we je omzet kunnen laten groeien. Samen zorgen we ervoor dat jouw communicatiemiddelen optimaal worden ingezet, zodat alle doelen worden behaald. Naast het inzicht en de skills hebben wij ook geruime ervaring opgedaan.

Ben je al een tijdje aan het bloggen en leest alleen Ome Jan jouw teksten?

Zakelijk bloggen vs. conversie copywriting

De concurrentie een stap voor blijven door het publiceren van ijzersterke blogs. Consistent kennis blijven delen op een manier die past bij jouw onderneming. Door zakelijk bloggen trek je meer bezoekers naar jouw website, waardoor het aantal potentiële kopers ook stijgt. Overtuigende blogs schrijven kost tijd, dus waarom dit niet uitbesteden aan iemand die daar wel kaas van gegeten heeft? Wij schrijven blogs die goed gevonden worden door Google, maar die ook lekker leesbaar zijn. Laat jouw bedrijfsblogs schrijven door Gabriëlla Media en geniet van de voordelen.

Voordelen zakelijke SEO-blogs

Zakelijk bloggen is een bezigheid waar veel tijd in gaat zitten als je niet thuis bent in die wereld. Voor Gabriëlla Media is dit een routineklus, waardoor we jou volledig kunnen ondersteunen in jouw bedrijf. Bloggen vraagt doorzettingsvermogen en creativiteit, want een zakelijke website wordt niet van de een op de andere dag ineens succesvol. Wekelijks of tweewekelijks een goed onderbouwde blog publiceren kan het verschil maken. Wil jij regelmatig een zakelijke blog laten schrijven door Gabriëlla Media, dan is het mogelijk om een blogabonnement af te sluiten. De voordelen van mijn SEO-teksten:

 • Beter vindbaar in zoekmachines, zoals Google;
 • Linkbuilding;
 • Verhoogde interactie met klanten;
 • Hogere conversie op de site d.m.v. conversie copywriting;
 • Omzetstijging op basis van de website;
 • Jouw expertise laten blijken.

Wil jij het schrijven van jouw zakelijke blogs uitbesteden aan een professionele conversion copywriter?

Beter zichtbaar in de zoekmachines (hoger in Google)

Je ontvangt jouw webteksten, maar ook de benodigde SEO-informatie

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat het zoekgedrag van jouw doelgroep duidelijk is

Geld én tijd besparen

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

Lekker gluren.

Dit zijn wij!

Onze diensten

Blogs

Vacatures

Contact

Diensten.

SEO & Copywriting

Branding & Design

Online Marketing

Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Freebies & guides

Penvrienden?