Blogabonnementen - regelmatig frisse content

Staar je al uren naar je website en is de pagina nog steeds leeg? Of heb je al bloed, zweet en tranen in je webteksten zitten, maar kun je er de vruchten nog niet van plukken?

Ons zeer ervaren Award-winning team coördineert jouw contentstrategie, schrijft doeltreffende teksten en past slimme, actuele SEO-strategieën toe.

We werken het liefst op basis van een duurzame klantrelatie, omdat we dan voor jou het onderste uit de kan halen. Hoger in Google én Bing en klanten die ook daadwerkelijk kopen in plaats van alleen maar kijken. 

Je vindt hieronder onze blogabonnementen, vervolgens onze CaaS-pakketten en daaronder nog enkele losse producten voor een incidentele bundeling van onze krachten. 

Blog op je website

Be online

€249 / maand

Blogabonnement space explorer

Be an expert

€449 / maand

Galaxy blogabonnement

Be(at) the best

€799 / maand

Copywriting as a Service - heb je geen kind aan!

Copywriting-as-a-Service is dé oplossing voor bedrijven die zonder inspanning hun online zichtbaarheid willen vergroten. Wij maken een uitgebreide contentstrategie & planning, schrijven de content, leggen de linkjes, verzorgen de SEO, monitoren, sturen bij en houden jou op de hoogte met concrete rapporten. Om deze mate van gemak voor iedereen bereikbaar te maken, hebben we ook hier weer gradaties in aangebracht!

€4999 / maand

€2999 / maand

Liftoff basis blogabonnement

€3599 / maand