Copywriter Heerenveen

Ik schreef een tijdje terug over mijn leven als alleenstaande moeder, in combinatie met het ondernemerschap. Vandaag wil ik jou meer vertellen over mijn daadwerkelijke werkzaamheden. Waar loop ik warm voor als copywriter in Heerenveen?

Definitie van een copywriter

Kort gezegd ben ik tekstschrijver, of copywriter. Volgens het woordenboek ben ik gespecialiseerd in het schrijven van reclameteksten, maar ook in andere wervende teksten. In de praktijk komt het erop neer dat ik mijn opdrachtgevers vooruithelp met doeltreffende teksten. Ik richt mij tot de doelgroep en zorg ervoor dat de winsten van de opdrachtgever stijgen. Het gaat echter niet altijd om commerciële communicatie, maar ook om non-profitorganisaties. Puur informatief of specifiek voor 65-plussers; het kan allemaal.

Copywriters schrijven zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, e-mailings, brochures, nieuwsbrieven, verkoopbrieven, personeelsbladen of advertenties

Ook geschikt voor jou!

In principe schrijf ik voor elke branche, want ik heb een brede interesse en kan goed leren. Mijn instelling is van nature nieuwsgierig, waardoor ik in staat ben te verdiepen in elk willekeurig vakgebied. Naast teksten schrijven en copywriting kun je mij ook inzetten op klussen waarbij er geredigeerd, genotuleerd, geïnterviewd of gecorrigeerd dient te worden. Ik heb een goedgevuld portfolio en ben elke dag blij met de gerealiseerde teksten. Ik ben woonachtig in Friesland en profileer mij als copywriter Heerenveen, maar ik heb al talloze opdrachten aangenomen van ondernemers in andere delen van het land. Dit betekent echter niet dat de communicatie enkel onpersoonlijk en via het internet hoeft te verlopen, want ik stap zo in mijn auto en rijd naar jou toe.

Teksten voor verschillende communicatiemiddelen

Als professioneel tekstschrijver kom ik ook nog dagelijks voor verrassingen te staan. De ene dag word ik gebeld of ik een persbericht over een aankomend evenement wil schrijven en de volgende dag zit ik thuis teksten te typen voor een nieuwe website. Ik ben strikt in het stellen, en nakomen, van deadlines en maak graag mijn opdrachtgevers blij. Ook voor zakelijke documenten, blogs, flyers of e-books kun je bij Gabriëlla Media terecht.

Ik help graag om de juiste woorden te vinden. Vorm te geven aan gedachten en gevoelens. Ideeën, producten en diensten een passende uitstraling geven; een jasje aantrekken dat bij je past. Waar kan ik jou mee helpen?

Wil je meer informatie over jouw vindbaarheid en zichtbaarheid? Bel ons eenvoudig op 085-0712676 of mailApp je liever? Ook dat is mogelijk! Voor meer informatie over onze dienstverlening vraag je direct ons gratis informatiepakket aan.

Laat een reactie achter