Copywriter in regio Amsterdam gezocht?

Hè? Een tekstschrijver uit Heerenveen, Friesland, die zich promoot als copywriter in Amsterdam? Dat heeft u goed gezien! Door een toenemend aantal klanten van Gabriëlla Media, buiten de Friese grenzen, heb ik ervoor gekozen om zo nu en dan op een andere locatie te gaan werken. Ik woon en werk met name vanuit kantoor in Heerenveen, maar ik vind het ontzettend leuk om mijn blik te verruimen en bevind mij dan ook regelmatig in andere delen van het land. 

Als tekstschrijver ben ik in staat om uw (potentiële) klanten te overtuigen, prikkelen en raken. Teksten precies op uw doelgroep geschreven, zodat u de beste resultaten kunt behalen; dat is mijn specialisatie. Ik houd niet van onnodig lange teksten, die volledig het doel voorbijstreven. Mijn voorkeur gaat uit naar consequent ijzersterke teksten.

Waarvoor kunt u Gabriëlla Media inzetten?

Ik ben inzetbaar op verschillende communicatieopdrachten. Teksten schrijven voor uw, nieuw te lanceren, magazine? Check! Liever een pakkend online verhaal, waarbij niet alleen uw klanten, maar ook de zoekmachine wordt verleid? Eveneens check! Daarnaast kunt u mij ook blij maken met corrigeer-, optimaliseer- en opmaakwerkzaamheden. Een ambitieuze allrounder met veel kennis en kunde stelt zich hier voor u beschikbaar.

Bent u als opdrachtgever op zoek naar zo’n copywriter in Amsterdam en omstreken? Vraag direct een offerte aan of neem eens een kijkje op mijn LinkedIn. Als u een bakje verse koffie zet, dan start ik alvast de auto! 😉 

Laat een reactie achter