Crypto copywriter met ervaring gezocht?

Crypto copywriter nodig?

Crypto banen, zoals die van crypto copywriter, schieten als paddenstoelen uit de grond. De sector is in raptempo aan het uitbreiden, terwijl het aantal specialisten nog op zich laat wachten. Het duurt natuurlijk even voordat de kennis globaal geïmplementeerd wordt.

Gelukkig kan jouw communicatie vanaf nu stevig worden neergezet, want ons getalenteerde team met cryptokenners staat voor je klaar. We schrijven niet alleen graag of blockchain, cryptocurrency’s, NFT’s, CBCD’s en Web3, maar we zijn zelf ook actief bezig met traden, kennis verspreiden en ontwikkelen.

Van technische wirwar naar heldere taal

Als je eenmaal de wereld van crypto instapt, dan wil je niet meer anders. Begrippen als blockchain, crypto wallet, proof of work, DeFi, smart contracts & Non-Fungible Token vliegen je om de oren en als gebruiker ben je er zomaar in thuis.

Maar hoe zit het met jouw ideale klant? Je bezoekers of kopers? Weten die al waar het over gaat? Waarschijnlijk niet. En daarom heb je het team van Gabriëlla Media nodig.

Crypto copywriter voor organische groei

Onze gespecialiseerde crypto copywriters schrijven heldere teksten in het Nederlands en Engels. We schrijven niet alleen informatieve en overtuigende teksten over blockchain- en crypto gerelateerde topcis, maar we leveren jouw teksten ook altijd SEO geoptimaliseerd op.

2023 Trends volgens onze crypto copywriter

We schrijven dagelijks voor bedrijven als CoinTelegraph, Avem Finance, Arka, AllesOverCrypto, PexPay & Venom Foundation. Omdat jouw crypto copywriter natuurlijk wel update moet blijven, investeren we ook in onze eigen kennis. Dit doen we door masterclasses te volgen, zelf te traden, maar ook door het laatste nieuws te volgen. Voor 2023 kun je de volgende trends in cryptoland verwachten:

  1. De opkomst van wet- en regelgeving op het gebied van crypto;
  2. Toename van het aantal CBDC’s;
  3. Meer houders van cryptocurrency’s;
  4. Ontwikkelingen in DeFi;
  5. Economische ontwikkelingen hebben invloed op de cryptomarkt.