Crypto copywriter met ervaring gezocht?

Crypto copywriter

Crypto banen, zoals die van crypto copywriter, schieten als paddenstoelen uit de grond. De sector is in raptempo aan het uitbreiden, terwijl het aantal specialisten nog op zich laat wachten. Het duurt natuurlijk even voordat de kennis globaal geïmplementeerd wordt.

Gelukkig kan jouw communicatie vanaf nu stevig worden neergezet, want ons getalenteerde team met cryptokenners staat voor je klaar. We schrijven niet alleen graag of blockchain, cryptocurrency’s, NFT’s, CBCD’s en Web3, maar we zijn zelf ook actief bezig met traden, kennis verspreiden en ontwikkelen.

Van technische wirwar naar heldere taal

Als je eenmaal de wereld van crypto instapt, dan wil je niet meer anders. Hoe lastig sommige processen ook lijken, je bent er zo aan verslingerd. Begrippen als blockchain, crypto wallet, proof of work, DeFi, smart contracts & Non-Fungible Token vliegen je om de oren en als gebruiker ben je er zomaar in thuis.

Maar hoe zit het met jouw ideale klant? Je bezoekers of kopers? Weten die al waar het over gaat? Waarschijnlijk niet. En daarom heb je het team van Gabriëlla Media nodig.

Crypto copywriter voor organische groei

Onze gespecialiseerde crypto copywriters schrijven heldere teksten in het Nederlands en Engels. We schrijven niet alleen informatieve en overtuigende teksten over blockchain- en crypto gerelateerde topcis, maar we leveren jouw teksten ook altijd SEO geoptimaliseerd op.

Crypto Trends voor 2024

We schrijven dagelijks voor bedrijven als CoinTelegraph, Avem Finance, Arka, AllesOverCrypto, PexPay & Venom Foundation. Omdat jouw crypto copywriter natuurlijk wel up-to-date moet blijven, investeren we ook in onze eigen kennis. Dit doen we door masterclasses te volgen, zelf te traden, maar ook door het laatste nieuws te volgen. Voor 2024 kan je de volgende trends in cryptoland verwachten:

Ontwikkelingen in DeFi

Decentralized Finance stelt mensen in staat om financiële transacties uit te voeren, zonder tussenkomst van traditionele financiële instellingen. Lenen, uitlenen, handelen; alle diensten zijn in opkomst.

Crypto Wet- en regelgeving

Er komt meer wetgeving, naarmate de sector groeit. Dit brengt kansen met zich mee, maar uiteraard ook uitdagingen. In de zomer van 2023 is het Europees Parlement akkoord met een wettenpakket om de cryptomarkt te reguleren.

Uitbreiding van CBDC’s

CBDC staat voor Central Bank Digital Currency. Het is digitaal geld en wint aan populariteit. CBDC’s zijn digitale valuta die worden uitgegeven en gereguleeerd door centrale banken. Deze ontwikkelingen hebben als doel het efficiënter maken van snellere en goedkopere transacties.

Tokenization

Tokenization heeft de toekomst, denken wij. Het is een technologie, waarbij gevoelige data als creditcarddetails en fysieke of digitale activa, worden vervangen door een unieke combi van tekens.