Pinterest Checklist downloaden om te groeien in 2020

Wil jij starten met Pinterest Zakelijk en ben je op zoek naar een toffe Pinterest Checklist? Schrijf je in en ontvang het pdf-je gratis in je mailbox. Met de lijst in je hand zet je vinkje na vinkje en optimaliseer je jouw Pinterest-kanaal in no-time.

Is Pinterest wel wat voor mij?

Pinterest is een sociale zoekmachine, dus voor iedere ondernemer & organisatie is dit een interessant platform. Het is niet te vergelijken met Instagram en Facebook, want dat zijn echt sociale communicatie platformen. Ook heel goed natuurlijk, maar met een compleet ander doel.

Pinterest helpt jou om honderden extra deurtjes naar je website neer te zetten. Repinnen bezoekers jouw pins of klikken ze door naar je site? Dan worden de deurtjes geopend en ontvang jij much more traffic op je website.

Ook voor webshops is het een kans, want je kunt jouw producten gratis promoten. Wij gebruiken het al jaren en mogen inmiddels ook andere ondernemers helpen om de invloed op hun vindbaarheid te vergroten.

Waarom Pinterest zakelijk gebruiken?

Natuurlijk om wat we hier boven hebben beschreven, maar daarbij om het feit dat bijna 90% van de gebruikers wil kopen! En als mensen klaar staan om geld uit te geven, dan moet je daar zijn. It IS the place to be!

Wij delen maandelijks tips en inspiratie om jouw borden actueel en winstgevend te maken, maar voor 2020 hebben we ook een top 100 samengesteld in samenwerking met Pinterest. Doe hier je voordeel mee, want Pinterest heeft ook nog eens invloed op je SEO. We zullen hier binnenkort meer over vertellen, dus houd onze blog in de gaten.

Wil je geen kans missen en direct professionele hulp inschakelen?

Laat dan die Pinterest Checklist maar zitten, want wij kunnen dit sneller 😉 Dit zijn de ‘producten’ die we voor jou in de aanbieding hebben, dus kijk gerust even rond:

  • Jouw persoonlijke Pinterest Manager. Iedere maand up-to-date en klaar om je traffic te boosten. Ben jij er klaar voor?;
  • Wil je zelf het platform onderhouden, maar heb je geen verstand van al die instellingen? Eén van onze professionals maakt alles startklaar, zodat jij direct kunt beginnen met het leuke werk!;
  • Wil je dieper op je strategie induiken? Vraag dan een Strategie Consult aan;
  • Een handleiding om het tóch nog eens zelf te proberen? Ook dat is geen probleem, want wij willen graag dat jij van jouw bezoekers klanten maakt. We are here for you!

Laat een reactie achter