Economische teksten? Geen schaarste bij Gabriëlla Media

Economische teksten bij Gabriëlla Media

Hoogconjunctuur, staatsschuldquote en producentensurplus: economische teksten verrijken onze woordenschat. Die is al groot, en toch leren we iedere dag weer wat bij. Dat geeft ons een kick. En daarom is geen onderwerp ons te gek. Wij duiken er vol overgave in en maken gebruik van jouw kennis, zodat we samen teksten schrijven die impact maken. Op je klanten én op je bedrijf.

Economische teksten

Economische recessie of niet, nu is de tijd om vol in te zetten op je contentstrategie. Want in tijden van krapte is het juist extra belangrijk om voldoende omzet te blijven draaien. Heb jij daarvoor economische teksten nodig? We’ve got your back. 

Mooi én conversiegericht

Bij ons kun je terecht voor alle soorten economische teksten. whitepapers, persberichten, landingspagina’s, blogartikelen en nog veel meer. Onze teksten richten zich op jouw doelgroep. Want een mooie tekst roert alleen een tekstschrijver. Waar het voor jou om gaat is dat je lezer iets gaat doen door die tekst. Iets kopen, downloaden of contact opnemen. Onze teksten zijn mooi én conversiegericht. 

Copy-as-a-service

We bieden verschillende diensten aan. Wil je nooit meer staren naar een blanco velletje en toch kwalitatieve content op je website en socials blijven posten? Bekijk dan onze copy-as-a-service diensten. 

Regie houden op economische teksten

Houd je graag meer regie en is je buidel wat minder diep, dan past een blogabonnement beter bij jouw wensen. Daarnaast kunnen wij jou helpen met het opzetten en uitvoeren van een succesvolle contentstrategie. Op onze dienstenpagina zie je ons aanbod en dat kun je direct in je winkelmandje afrekenen.

Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Economische trends 2023

Liever alvast zelf beginnen? Vriend Google wil haar klanten alleen de allerbeste, relevante en hoogwaardige content bieden. Maak een start met een mooi artikel of blog over de volgende economische trends.

  • Postgroei
    Een economisch perspectief dat de focus verlegt van kwantitatieve groei (meer, meer, meer) naar kwalitatieve groei (verrijken van wat we al hebben). Of misschien laat zich dit het beste omschrijven als ‘van graaien naar zaaien’.
  • De energierevolutie
    Met torenhoge energieprijzen is er geen ontkomen meer aan. Alle technieken die enigszins bijdragen aan lager of schoner energieverbruik worden nu uit de kast getrokken. It’s about time. Want alleen met minder en betere energie kunnen we verdere opwarming van de aarde voorkomen.
  • DeFi
    Het conventionele financiële systeem is arbeidsintensief en centraal geregeld. Het woud aan bureaucratische lagen is zo’n beetje het enige bos dat niet in omvang afneemt. En deze lagen vertragen, zorgen voor oplopende kosten en irritaties bij haar gebruikers. DeFi: decentralized finance. Baant zich een pad door het woud. Fris, snel, goedkoop, bereikbaar voor iedereen: wat betekent dit voor de grootbanken? 

Wil jij teksten die aansluiten bij jouw brand identity? Gaat je voorkeur uit naar een tekstschrijver die wéét wat er wel en niet gezegd kan worden? Schakel nu jouw persoonlijk copywriter in en start vandaag nog!