Blogabonnement

Met een blogabonnement ben je verzekerd van effectieve teksten, geschreven door onze zeer ervaren copywriters. De teksten zijn klaar om geïndexeerd te worden, zodat ze beter vindbaar zijn in de zoekmachines. Het is van belang dat je regelmatig nieuwe berichten publiceert, die zijn gebaseerd op relevante zoekwoorden. Je weet wat jouw doelen zijn en wat je wilt verkopen. Je klanten zoeken op wat zij nodig hebben en jij, als succesvol ondernemer, vervult hun behoeften.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra we jouw aanmelding zien binnenkomen gaat het team direct voor je aan het werk. We stellen je doelen samen met jou vast, zodat wij weten waar we op in moeten zetten. Je kunt dit eenmalig overleggen en ons het werk laten doen, maar ook vinger aan de pols houden en ons onderwerpen toezenden is geen probleem. We schrijven zowel Nederlandse- als Engelse teksten en kunnen ook anderstalige tekstschrijvers voor je regelen. Ben je klaar om de wereld te veroveren?

  1. Kennismaking en inventarisering van je wensen;
  2. Zoekwoordenonderzoek / Achtergrondonderzoek;
  3. Naar wens het opstellen van een contentkalender, maar wil je dat zelf doen? Volg onze course!;
  4. Ontvang regelmatig doeltreffende teksten, die zorgen voor extra traffic en sales.
Gabriëlla Modderman - Tekstschrijver Friesland
Nadi Luiten-Modderman - Tekstschrijver
Thierry Modderman - Mister ICT

Abonnement tekstschrijver

Wij geven graag dingen weg en zijn ervan overtuigd dat kennis alleen maar vermenigvuldigt als je het deelt (net als geluk, ja!) Daarom krijg je van ons bij de start van je abonnement een gratis contentkalender. We vernieuwen ‘m ieder jaar en jij krijgt de meest recente versie op A3-formaat toegezonden, evenals een downloadbaar PDF-bestand. Wat zit er bij blogabonnement inbegrepen?

  • 2, 4 of 6 waardevolle blogs of zakelijke teksten per maand;
  • deze artikelen worden ook gedeeld op sociale media;
  • seo-proof;
  • desgewenst geplaatst in jouw CMS, inclusief relevante rechtenvrije afbeelding;
  • jouw vaste conversie copywriter, zoals Nadi, Gabriëlla of Thierry;
  • GRATIS contentkalender t.w.v. € 22,50.

Het abonnement loopt voor minimaal drie maanden, want eerder kun je écht geen verschil merken in de bezoekersaantallen. Het vermelde tarief is inclusief intake en advies, maar exclusief btw. Bekijk altijd onze actuele tarieven op deze pagina.

Enkele opdrachtgevers en voorbeelden

We schrijven regelmatig artikelen over klussen, interieurontwerp en technische werkzaamheden voor Verflaag.nl, over crypto voor Allesovercrypto.nl en sprekende teksten voor the Power Up company. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op of bekijk ons portfolio.

Geef een reactie