Fashion copywriter

Een ervaren fashion copywriter gezocht die mode ademt? Iemand die met enthousiasme jouw modemerk naar een hoger level tilt en weet wat er in de modewereld speelt? Dan heb je de juiste tekstschrijver gevonden! De modewereld verandert continu, wat vraagt om een aanpak van hoge kwaliteit. Je teksten moeten up-to-date zijn en de lezers prikkelen om jouw fashion items te kopen. Sprankelende en aansprekende content is wat je nodig hebt, om jouw klanten van hun high heels te blazen. Onze fashion copywriter is op de hoogte van de laatste trends en weet waar jouw doelgroep naar op zoek is.

“I need 10 or 15 skirts from Calvin Klein…”

(Komt deze quote je als liefhebber van fashion ook bekend voor?) Wij schrijven exclusieve teksten voor de mode-industrie. Fashion speelt een steeds grotere rol in de wereld, waardoor het schrijven voor de modewereld een diversiteit aan content oplevert, zoals folderteksten, blogs en redactionele stukken voor magazines. Ook persberichten voor fashion-events en modemerken is een trend binnen onze digitale kantoormuren.

IJzersterke fashion copywriter

Een mode copywriter inzetten, is zeker aan te raden om kwaliteit te garanderen. Ons team schrijft doeltreffende productbeschrijvingen en neemt moeiteloos een deep dive in de SEO-status van jouw teksten. Met ons team onder de sneltoets, weet je zeker dat je ijzersterke content krijgt en te maken hebt met iemand met een passie voor mode. 

Fashion trends voor 2022

  • Top-to-toe kleurrijk;
  • Parels en pailletten;
  • Stoere strepen.

SEO-teksten laten schrijven

Wil je meteen SEO-teksten laten schrijven voor jouw modemerk of heb je andere inspirerende teksten nodig? Dat kan zeker! Onze enthousiaste mode tekstschrijver gaat graag voor je aan de slag en schrijft jouw fashionteksten! Vraag direct een gratis proeftekst aan, zodat je meteen ziet of de stijl en tone of voice aansluiten bij jouw merk of missie.

Over Gabriella

CEO of Gabriëlla Media B.V. & Co-founder Copy Catch Academy. Copywriter with a passion for Tech & IT (Blockchain, Crypto, AI & ML) - Top 10 Best Copywriting Agencies in the Netherlands 🚀