Feestdagenmarketing – Podcast #06

Zinrijk ondernemen insta episode 6

In deze episode beantwoordt Gabriëlla jouw vragen over Feestdagenmarketing:

Hoe neem je jouw klanten mee in je marketingcampagnes? Welke feestdagen zijn het meest geschikt? Hoe onderscheid jij je van de rest? Hoe ziet je contentmarketing eruit en welke social kanalen gebruik je hiervoor?

Als je net terugkomt van een warme zonvakantie en je hebt de sproeten nog op je huid staan en je coupe is zomerblond, dan wil je niet nadenken over wat je met de kerstdagen moet verkopen aan je klanten.

Door je hierop goed voor te bereiden kan je het hele jaar door vlammen, zonder dat het je dag en nacht wakkerhoudt.

In de podcast heeft Gabriëlla het over de blog over ramadanmarketing én ROI van SEO. Voor het gemak heeft ze de veelgestelde vragen over Feestdagenmarketing ook uitgeschreven in een blog.

Podcast Zinrijk ondernemen

Zinrijk ondernemen? Wtf is dat nou weer? Ondernemen met heel je hart en al je zintuigen, zelfs je 6e!

Nadi – Engineer by training, writer by heart – & Gabriëlla – hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme nemen je volledig unscripted mee in hun mijmeringen over het ondernemerschap.

Ze maken zich hard voor een wereld, waarin ze zich focussen op waardevolle content in plaats van enkel op productiviteit en efficiëntie. Een wereld waarin we niet bloggen om het bloggen en waar we verder denken dan alleen maar ‘hoger in Google’ komen. Een wereld waarin we al onze zintuigen benutten om stap voor stap een beetje dichterbij onszelf komen.

Want dát is where the magic happens. Niet alleen voor jou, maar ook voor je klant.

Ze vertellen over hoe zij hun leven als moeder combineren met álle andere bezigheden in het leven. Hoe ze als Award-winning copywriters, en Women in SEO nominee, ervan overtuigd zijn dat dit maar een klein stukje van jouw successtory zou moeten ondersteunen.

Welkom in het brein van deze Millennial Moms, waarin wordt nagedacht en gesproken over multi sensory branding, SEO, copywriting, contentmarketing, over de wereld reizen, je kinderen goed opvoeden, de beste versie van jezelf worden, duurzaam leven & nog veel meer.

Spoiler: er is geen script, dus bij voorbaat excuses voor de vloekwoorden en sex jokes. Heb jij een waardevolle toevoeging of zinrijke vraag?

Ga naar Apple Podcast of Spotify en zoek naar aflevering #06 van de Zinrijk Ondernemen podcast: Feestdagenmarketing.