Financial copywriter: take the lead!

Financial copywriter

Van digitalisering tot ESG-beleggen: het financiële landschap verandert snel en de huidige trends spelen een belangrijke rol in de toekomst van de financiële wereld. Hoog tijd voor een een financial copywriter die op het scherpst van de snede jouw klanten voorziet in de beste informatie.

Waarom een tekstschrijver inhuren?

Een financial copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van teksten over financiële onderwerpen. Deze schrijver weet hoe je de vaak complexe financiële taal omzet in bruikbare informatie voor het brede publiek. Jip en Janneke 2.0.

14 jaar ervaring als financial copywriter

Kun wij jou daarbij helpen? Hell yeah! Gabriëlla Media telt ruim 14 jaar ervaring in de financiële sector. En met de huidige ontwikkelingen zien wij de vraag naar financial copywriting alleen maar toenemen. Van whitepapers tot interviews en van blogs tot persberichten: voor alle financiële teksten kun je bij ons terecht.

ChatGPT of menselijke schrijver?

Waarom Gabriëlla Media? Want schrijven kan toch prima met ChatGPT? Feit dat je deze tekst nu leest bewijst dat jij ook zoekt naar meer. Naar beter, completer, misschien zelfs menselijker. En dat is precies wat je bij ons vindt. Wij leveren spot-on teksten, die relevant zijn voor jouw doelgroep, ranken in Google en waar je geen speld tussen krijgt. En wil je toch eens freewheelen met ChatGPT, dan laten we je graag zien waar jij dit het beste voor kunt inzetten!

Twijfel je nog?

Geloof je ons niet op onze blauwe ogen? Dit is wat onze klanten vertellen over onze diensten:

Hyarchis

“Gabriella is the best in her field. Not only does she write mindblowing articles, she always surprises us with different perspectives. For a writer capable of working collaboratively with you, acting quickly and writing great content, she is the perfect fit.”

Trends voor financial copywriters

Wil je in de huidige markt het verschil maken, dan zul je echt moeten inspringen op alle trends, nieuwsberichten, LinkedIn-posts en soms zelfs TikTok en Instagram. Heb je zelf ambities als financial copywriter, vergeet dan deze trends niet!

  1. Digitale transformatie: Steeds meer financiële diensten worden digitaal aangeboden en gebruikers verwachten een soepele en gemakkelijke digitale ervaring.
  2. Regulering en compliance: Overheden voeren steeds striktere regels in om financiële fraude en oneerlijke praktijken te voorkomen, wat invloed heeft op de manier waarop financiële instellingen opereren.
  3. Duurzaamheid en ESG-beleggen: Steeds meer investeerders zoeken naar investeringsmogelijkheden die niet alleen rendabel zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.
  4. Technologische innovatie: Nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, blockchain en big data spelen een steeds grotere rol in de financiële sector en veranderen de manier waarop financiële producten en diensten worden aangeboden.

Zelf je contentstrategie op poten zetten?

Weten hoe je slim je marketing kunt inzetten op deze trends? Volg ons op Instagram en LinkedIn, daarin delen we regelmatig over de ontwikkelingen in de markt. Liever direct alle informatie gebundeld? Onze financial copywriter heeft alle tips, tricks en trades in een knaller van een e-book gebundeld.

Voor slechts €7 heb je alles in huis om zelf een relevante contentstrategie, en meer, op poten te zetten. €7! Daar koop je nog niet eens een fatsoenlijk pak koffie van kopen, dus waar hebben we het over. Kopen én profiteren dus.