Een foldertekst laten schrijven voor fantastische resultaten?

Met onze doeltreffende teksten laat je niets aan het toeval over. Jouw product of dienst en onze copywriting skills zijn een onweerstaanbare match, die elke lezer vastgrijpt. We geven de ontvanger van jouw flyer, folder of brochure en zetje in de goede richting, waardoor er wel een actie moet volgen. Spring jij op deze trein?

Thierry Modderman - Mister ICT


Volg ons - wherever you go

Wat is een foldertekst en waarom laat je deze schrijven?

Tegenwoordig denken we enkel in online marketing en verwaarlozen we de real life world misschien een beetje, want een flyer, folder of brochure kan heel wat body geven aan jouw bedrijf. Denk aan vaste klanten, die bij jou in de zaak komen. Je kunt een evenement, aankondiging of kortingscoupon goed verspreiden met een flyer. Ze naar de website verwijzen is prima, maar iets in de hand hebben en persoonlijk contact maken is vaak toch net iets overtuigender. We vertellen je graag meer over folderteksten, brochure- en flyerteksten.

Een goede foldertekst laat niets te wensen over, want die tijd heb je niet. Consumenten, maar ook bedrijven, ontvangen dagelijks wel tientallen communicatiemiddelen, dus je moet opvallen om je doelen te bereiken. Maar hoe doe je dat op een slimme manier?

Waar voldoen goede teksten op drukwerk aan?

  • Ze zijn kort, maar krachtig!;
  • In de eerste zin raak je de doelgroep al;
  • De voordelen van jouw aanbod;
  • Een call to action die de lezer aanzet tot actie;
  • Geen wollig taalgebruik en eindeloze zinnen;
  • Eenvoudig te scannen, dus werk - indien nodig - met tussenkoppen;
  • Het (web)adres;
  • Voldoende witruimtes;
  • Perfecte verhouding tussen tekst, witruimte & visuele uitingen.

Wat is het verschil tussen een folder, flyer of brochure?

Goede vraag 😉  In de praktijk worden de termen vaak door elkaar gehaald, maar dat is geheel onterecht. Een flyer is namelijk altijd een promotiemiddel bestaande uit één vel. Heb je iets meer ruimte nodig om je klanten te informeren, dan is een folder een goed alternatief. Dit is nog steeds één vel, maar dan met één of meerdere vouwlijnen erin. Folders zie je vaak bij de apotheek of ontvang je van die nieuwe leverancier van relatiegeschenken. De laatste variant, de brochure, bevat meerdere gevouwen pagina’s, die verbonden zijn door middel van nietjes of een gelijmde rug. Het is eigenlijk een dun boekje.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Gabriëlla Media B.V. helpt graag met het schrijven van overtuigende folderteksten (€325), maar ook voor flyers (€135) en brochures (vanaf €325) zit je bij ons goed. Wij schrijven met grote regelmaat doeltreffende teksten voor verschillende branches. Of je pakkende, vlotte teksten wilt voor een jongere doelgroep of juist stijlvolle, formele teksten voor een bepaalde niche: we.are.here.for.you! Wacht niet langer en neem even contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend even kunnen praten over jouw wensen.

Wil je niet alleen de foldertekst laten schrijven, maar ook de gehele grafische vormgeving uitbesteden? Ook dat is geen probleem! Let op: getoonde prijzen zijn exclusief grafische vormgeving. 

Uitstekende balans tussen woord & beeld

Je ontvangt snel een eerste opzet, waarna we kosteloos jouw feedback verwerken

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Eventueel een vaste vormgever, die voor jou een spetterend design neerzet

Opvallen in een vloedgolf van aanbieders

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contactgegevens

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14
8446MA Heerenveen
+31 (0) 85 00 62 866
gabriella@gabriellamedia.nl

KvK: 78389976

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer

Pakkende advertentieteksten door Gabriëlla Media