Sell a good night’s sleep

Bij Gabriëlla Media zijn we gek op geven! Bij speciale gelegenheden smijten we met acties en nu willen we je ook iedere maand met freebies verwennen. Dit jaar gaan we je tot in de grond verwennen met gratis downloads, stapels handige informatie, checklists, growth-hacks, maar ook functionele – en mooie – stationery. De eerste van dit jaar is de #01/2019: ‘sell a good night’s sleep. Not the mattress’. Maak er een sport van! Gebruik ze als inspiratie op je bureaublad, print ze uit voor in je bedrijfskantine of behang je thuiskantoor ermee, maar verzamel ze allemaal!

Download ‘Sell a good night’s sleep. Not the mattress’

Wat is de achterliggende gedachte van deze printable? Nou, dat zal ik je vertellen. Heb je wel eens gehoord van benefits sell, features don’t? Het is niets meer dan het verkopen van de voordelen. Mensen zijn niet geïnteresseerd in de technische snufjes en andere features, maar willen weten wat het ze gaat brengen. Stel je gaat naar de computerwinkel en je wilt een nieuwe laptop kopen, dan wil je niet horen wat SSD is en het RAM-geheugen. Het enige wat je wilt horen is dat ‘ie licht is en dat je ‘m zo onder je arm mee kunt nemen. Dat het model wat je hebt uitgezocht super snel laadt en dat je er gemakkelijk geld mee kunt verdienen, of juist games op kunt spelen.

Deze quote herinnert jou aan deze marketingtruc, of eigenlijk business-overtuiging. Print uit, hang op en vergeet het nooit weer!

Prints &more

Wil jij onze ontwerpen, zoals de #01/2019, liever op papier terugzien? En dan niet op zo’n stom velletje uit de printer, maar geheel in stijl? Dit voorjaar lanceren wij een lijn met stationery én komen ook al deze printables als prints beschikbaar. Wil jij alvast een voorproefje? Stuur ons een mail en ontvang één van onze ontwerpen.

Laat een reactie achter