Een freelance redacteur met ervaring inhuren?

Kun jij op jouw online redactie wel wat extra handjes gebruiken, dan hebben we goed nieuws voor jou! Onze freelance redacteur ondersteunt regelmatig bedrijven met het verstevigen van de marktpositie, door de zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren. Onze teksten bereiken jouw doelgroep niet alleen, maar zetten het publiek ook aan tot actie.

Gabriëlla Modderman - Tekstschrijver Friesland


Volg ons - wherever you go

Teksten door professionals

Onze freelance redacteuren hebben ervaring in diverse branches, maar ook nieuwe informatie zuigen we op als een spons. Lokale bedrijven, online ondernemers of semi-overheidsinstellingen: roep en wij antwoorden! Je kunt jouw teksten laten (her)schrijven, nieuwe content laten creëeren, commerciële campagnes laten invullen of de teksten voor je webshop optimaliseren. Hoe dan ook, bij Gabriëlla Media zorgen we ervoor dat jouw bezoekers klanten worden.

Extra expertise inzetten?

We werken uiteraard naar de protocollen van de organisatie en passen ons snel aan, zodat we de gewenste organisatie in no time onder de knie hebben. Onze redacteuren zijn professioneel en gewend om in multi-disciplinaire omgevingen te werken. Heb jij voor ons een toffe uitdaging? App, mail of bel ons, zodat we direct de juiste professional tijdelijk aan jouw bedrijf kunnen koppelen!

Beter zichtbaar in de zoekmachines (hoger in Google)

Je ontvangt jouw webteksten, maar ook de benodigde SEO-informatie

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat het zoekgedrag van jouw doelgroep duidelijk is

Geld én tijd besparen

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contactgegevens

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14
8446MA Heerenveen
+31 (0) 85 00 62 866
gabriella@gabriellamedia.nl

KvK: 78389976

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer

Pakkende advertentieteksten door Gabriëlla Media