Generatieve AI – op maat gemaakte visuele content

Generatieve AI abonnement 2024

Digitale marketing en contentcreatie is volledig aan het evolueren. Je ziet overal gestandaardiseerde AI-afbeeldingen, deep fake filmpjes en teksten waarvan er dertien in een dozijn gaan. Zonde, want het kan zoveel beter! Generatieve AI kan jouw bedrijf een groeispurt geven, mits je het op de juiste manier gebruikt. In dit artikel leggen we je uit wat het is en wat wij jou op het gebied van GenAI te bieden hebben.

Wat is generatieve AI?

Wat is generatieve AI? Generatieve AI is een vorm van kunstmatige intelligentie (AI). Deze technologie zet je in om nieuwe content, zoals tekst, afbeeldingen, video’s, muziek en meer, te creëren. Het is geen kopie van bestaande data, maar iets unieks en geheel nieuws. Mits je de juiste prompts gebruikt natuurlijk.

Je hebt misschien de afgelopen maanden wel eens websites of blogs gelezen, waarvan je dacht dat ze door een robot waren gemaakt. Met name ChatGPT is hot and happening, maar de kwaliteit laat flink te wensen over. Daarom gebruiken wij het met mate en focussen we ons liever op de leuke voordelen van AI, zoals het maken van leuke afbeeldingen!

Is GenAI een game-changer voor jouw contentstrategie?

Mogelijk, ja! Het ding met GenAI is dat als je te simpele standaardprompts gebruikt, dat je geen rechtmatige eigenaar van de content kan zijn. Als iedereen het heeft kunnen maken, dan vis je achter het net of kan je zelfs je bedrijf schade toebrengen. Daarom is het goed om je te verdiepen in de beste prompts voor bijvoorbeeld Midjourney of DALL-E. Weet je waar je mee bezig bent, dan doorbreek je met gemak de grenzen van traditionele contentcreatie. Maatwerkprompts zorgen voor indrukwekkende visuals die perfect aansluiten bij jouw branding.

Generatieve AI abonnement

Sluit een GenAI abonnement af

We bieden al een tijdje een alternatief van ons contentabonnement aan, in de vorm van Galaxy AI. Voor slechts 50% van de reguliere kosten maken we voor jou 4 AI-blogs per maand, die we verrijken met ons eigen sausje. Zo combineer je het beste van twee werelden en weet je zeker dat je goed zit. Maar wat nieuw is voor onze klanten, is het GenAI-abonnement.

Ben jij klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met gepersonaliseerde, Generatieve AI visuals? Laat ons team op moderne wijze jouw contentstrategie nieuw leven in blazen met visuals die net zo uniek zijn als jouw bedrijf!