Google Core Update van Mei 2020

De vorige core update stamt alweer uit januari van dit jaar, maar nu – midden in de wereldwijde coronacrisis – volgt de tweede update. Op 4 mei zette SearchLiaison de aankondiging van de Google Core Update van mei 2020 live.

Wat moet je hiermee als ondernemer?

Het is lastig te zeggen, want het is altijd maar afwachten wat de effecten van zo’n update zijn. Sowieso duurt het zo’n 7 tot 14 dagen, voordat de complete uitwerkingen merkbaar zijn. Zijn er dips in je traffic zichtbaar, dan wil dit niet zeggen dat je direct actie moet ondernemen of dat je site slecht is opgebouwd.

Zijn er hevige verschillen merkbaar, dan kun je deze pagina eens bekijken. Uit ervaring weet ik dat het altijd wel weer aardig op regel komt, maar dat je nooit achterover moet hangen op het gebied van SEO en copywriting.

Contact met een SEO-specialist

Wil je meer informatie over de Google updates of wil je dat wij jou op de hoogte houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg ervoor dat je nooit weer achter de feiten aanloopt. Je kunt ons altijd bereiken via deze pagina, maar stuur ons ook gerust een WhatsApp op +31 (0)6 55 13 37 33

Google Core Update Mei 2020 - May 2020

Geef een reactie