Happy Life 365 door Kelly Weekers

Met als ondertitel ‘de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven’ trok het boek ‘Happy Life 365’ mij wel aan. Ik verslind stapels selfhelp-boeken. En aangezien dit boek ontzettend populair is en ook goede recensies van personen die ik op waarde schat, had ik hoge verwachtingen. De informatie die erin vermeld wordt vond ik echter nogal voor de hand liggend, maar misschien komt dit doordat ik al zoveel boeken op dit vlak heb gelezen…

Je krijgt niet wat je verdient, maar waarvoor je bereid bent te werken

Ik word dan wel niet mega-gelukkig van het boek, maar negatief ben ik ook niet. Het is een leuke pageturner, aantrekkelijk geschreven en brengt eenvoud in complexe situaties. Het boek bestaat uit vijf delen:

  1. Het zit tussen je oren;
  2. De Status Quo;
  3. Een leven vol verwachtingen;
  4. Geluk is een mindset;
  5. Jouw Happy Life 365

Positiviteit en optimisme

Tegen het einde van het boek schrijft Kelly over positiviteit en optimisme. Ik zal je meenemen in dit kleine stukje: “Positief denken wordt over het algemeen als iets zweverigs gezien, we noemen het niet snel in één adem met vaardigheden als inzet of doorzettingsvermogen. Dit is echter een grove misvatting. Er wordt de laatste tijd veel onderzoek gedaan naar positief denken en ik kan je vertellen, de resultaten liegen er niet om. Positief denken is veel meer dan enkel en alleen gelukkig of vrolijk zijn. Positieve gedachten dragen bij aan de ontwikkeling van vaardigheden die veel langer meegaan dan alleen een glimlach. Ze hebben invloed op je gezondheid, je werk en eigenlijk je hele leven.”

Kijk, de inhoud van dit stuk tekst kan ik mij volledig in vinden. Positief denken en op volle kracht vooruit. Wil jij weten of dit boek jouw leven een stukje aangenamer kan maken? Bestel hier het boek.

Over Drs. Kelly Weekers

Ze studeerde af in de klinische-en gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Ze is werkzaam als life & business coach en wordt veel gevraagd als spreker. Onder de noemer kellyweekers.com heeft zij al duizenden mensen gecoacht op weg naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Koop Happy Life 365 van Kelly Weekers hieronder.

Laat een reactie achter