Historische teksten

Historische teksten door onze tekstschrijver geschiedenis

Historische teksten laten schrijven? Dat kan je het beste laten doen door iemand die interesse in het verleden heeft. Bij Gabriëlla Media kijken we niet alleen naar de toekomst, maar vinden we het ook fijn om te weten waar ons heden op gebouwd is.

Ons favoriete topic is toch wel de positie van de vrouw in de verschillende tijdvakken, maar we schrijven over allerlei andere onderwerpen. Denk aan het ontstaan van steden, grote historische gebeurtenissen of het omschrijven van een bepaalde tijdsgeest. Daarbij leggen we ook graag de details van antiek vast, schrijven we over veilingitems of duiken we een museum in. Van revoluties tot Middeleeuwen, via politieke systemen en religies, naar de Verlichting en het ontstaan van wet- en regelgeving. Wat je ook zoekt, wij hebben de juiste woorden voor je.

Wat doet een tekstschrijver geschiedenis?

Wanneer je historische teksten wilt laten schrijven, biedt een tekstschrijver geschiedenis uitkomst. Een algemene tekstschrijver is leuk, maar iemand met een interesse voor, en kennis van, de scene, is nog vele malen interessanter. Dit is waarom je kiest voor één van de experts van Gabriëlla Media:

  • Kennis van de context – We schrijven niet alleen leuk, maar weten ook de context van de gebeurtenissen en tijdvakken op juiste wijze vast te leggen;
  • Authentiek – Je kan erop vertrouwen dat we de juiste omschrijvingen toepassen en historische figuren passende teksten toedichten. Hebben we de kennis niet in huis? Dan gaan we op onderzoek uit, nemen we interviews af óf spreken we met de experts op dit vakgebied!;
  • Storytelling – Zeg nou zelf; wil je een feitelijke opsomming van hoe vrijheidsstrijder Grutte Pier de geschiedenis verrijkte? Of wil je beleven en voelen hoe hij met zijn bovennatuurlijke krachten en lange lichaam het rebellenleger naar de overwinning bracht?;
  • Multidisciplinair – Doordat wij als leergierige, ambitieuze vrouwen graag onze inzet zo breed mogelijk houden, kunnen we de geschiedenis ook in verband brengen met de politiek, rechtswetenschappen, bouwkunde, wetenschap of het leven van vandaag de dag. Net wat jij nodig hebt!

Daarom Gabriëlla Media

Kies je voor onze tekstschrijver geschiedenis, dan kun je rekenen op heldere en vlotte taal. Wij leggen jouw historische thema’s duidelijk uit aan de lezers, maar zijn ook in staat om een wetenschappelijke of zakelijke benadering voorrang te geven. Wij onderscheiden hoofdzaken van bijzaken en nemen jouw doelgroep graag mee in een reis door de tijd.

Maak direct een afspraak

Vandaag nog kennismaken met jouw persoonlijke tekstschrijver? Maak snel een (digitale) afspraak, zodat wij direct de pen op het papier kunnen plaatsen voor pakkende, historische teksten.