Hoger ranken in Google. Weet waar je moet beginnen!

Hoger ranken in Google doe de SEO healthcheck

Meer SEO-content is altijd een goed idee om met jouw website hoger te ranken in Google. Maar, dit werkt pas als de basis van je website op orde is. Dat gaat over technische SEO, zoals laadsnelheid, een SSL-certificaat en de structuur van je website. Maar ook over de autoriteit in jouw vakgebied, metadata en algehele opmaak van je webteksten.

Waar begin je met werken aan je SEO?

Waar jij moet beginnen met je SEO is voor iedere website weer anders. Waar de één een sterke website heeft staan, moet een ander eerst nog wel wat dingen oppoetsen voordat content een verschil gaat maken in de online positie. En denk je alles wel goed te hebben staan blijk je keer op keer door je concurrenten te worden overtroffen. Irritant hè. 

Inzicht om je structureel aan je SEO te werken

Focus daarom op de kansen voor jouw website. Wij steken de thermometer in je website en brengen voor je in beeld waar jij warm voor moet lopen. Van technische aandachtspunten tot content en van metadata tot backlinks. In een kort rapport ontvang je een overzicht én een stappenplan met jouw to do’s. 

Wanneer heb je deze SEO-healthcheck nodig?

🚀 Je hebt een website, maar weet niet waar je moet beginnen met je online vindbaarheid.

🚀 Je blogt regelmatig, maar dat voelt als tijdverspilling, want niemand bezoekt je website.

🚀 Je SEO-balletjes van de Yoast-plugin zijn altijd groen, maar je merkt geen verschil in websiteverkeer.

🚀 Je ziet overal tips en trucs voorbij komen, en je kunt ze allemaal wel gebruiken. Maar je hebt werkelijk geen idee welke nu het beste effect heeft.

🚀 Je website loopt, maar je voelt dat er meer uit te halen is. Wist je nu maar hoe…

Hoger ranken in Google? Weet waar je staat

Wil jij online groeien, dan moet je hoger ranken in Google. En dat betekent dat je echt structureel moet je werken aan je website. Wij leggen de vinger op de zere plek en geven je inzicht in waar je als eerst mee aan de slag moet gaan. Door deze healthcheck weet waar je staat en waar jouw SEO-kansen en uitdagingen liggen. 

Boek ‘m direct. Binnen twee werkdagen zit het volledige rapport in je mail! 

Toch meer weten? Bekijk wat de SEO-healthcheck te maken heeft met hoger ranken in Google!