Inhaakkalender 2020

Door de inhaakkalender 2020 – ook wel contentkalender – te gebruiken kun jij jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen. Weet jij wat een contentkalender is?

Een contentkalender is een planning, die je gebruikt om bepaalde content over jouw dienst, product of merk te plannen. Er staat duidelijk in vermeld welke dagen, gebeurtenissen of mijlpalen je voor het komende jaar kunt verwachten, zodat je hier met je marketing eenvoudig op kunt inspringen.

Voordelen van een contentkalender

  • Door een contentkalender breng je structuur aan in je bedrijfsvoering, maar het is nóg beter om dit te combineren met je doelen voor het komende jaar;
  • Waneer je geen inspiratie hebt kijk je naar de inhaakkalender 2020, maar wees ook niet te passief en voeg naar hartelust zelf onderwerpen toe!;
  • Stel deadlines aan de hand van de kalender, zodat je alle teamleden motiveert en inzage biedt in de gestelde doelen;
  • Verdeel content door elkaar onderwerpen tot te wijzen en bewaak de kwaliteit en voortgang nauwkeurig.

Inhaakkalender verschillende branches

We hebben een algemene contentkalender, die voor iedereen geschikt is, maar ook voor diverse branches hebben we een mooi overzicht opgesteld:

Inhaakkalender 2020

Contentkalender 2020 voor horeca, foodies en webshops in voedingsmiddelen

Staat jouw branche er niet bij, maar wil je wel graag een overzicht ontvangen? Vraag het gratis aan via de contactpagina.

Volg ons op Instagram

Voor jouw dagelijkse update raadpleeg je ons Instagramkanaal:

https://www.instagram.com/inhaakkalender_2020/

Inhaakkalender 2020 - Contentkalender
Food contentkalender

Laat een reactie achter