Laatste kans op extra traffic deze maand

Ondanks dat het nog maar november is wil ik alvast reflecteren en de tijd nemen om je te bedanken. Want door alle mensen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet heb ik, en daarmee mijn bedrijf, een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben je daar dankbaar voor, want jij maakt ook deel uit van mijn verhaal! Gabriëlla Media heeft een groeispurt doorgemaakt dit jaar, waardoor het tijd wordt voor wat veranderingen:

  • Een nieuwe huisstijl heeft zijn intrede gedaan;
  • De website heeft een update ondergaan en wordt dagelijks aangevuld;
  • Mijn portfolio is dit jaar gigantisch gegroeid wat deels al zichtbaar is op de site.

Omdat jij een gewaardeerde relatie van mij bent wil ik je op de hoogte brengen van al dit goeds. Mijn opdrachtgevers zijn erg tevreden, wat ook terug is te zien in de reviews, en mijn kennis en kunde neemt iedere dag toe. Daarom heb ik besloten mijn tarief te verhogen. Met ingang van het nieuwe jaar zal ik nog steeds de kwaliteit brengen die je van mij gewend bent en ook evenveel betrokken zijn, maar je krijgt nóg meer waarde voor je geld.

Professioneel en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Wat kan Gabriëlla Media voor jou betekenen? 

Om je geheugen op te frissen zal ik je nog even kort toelichten wat Gabriëlla Media allemaal voor je kan betekenen. Door mijn ijzersterke content te combineren met psychologische trucjes zet ik jouw doelgroep aan tot actie. Ik help je met jouw on- en offline zichtbaarheid, zodat jij je kunt bezighouden met datgene waar jij goed in bent. Heb jij teksten nodig voor die nieuwe folder, online teksten die goed geïndexeerd worden of juist een gloednieuwe webwinkel om die handgemaakte producten aan de man te brengen? Van persbericht tot social media-uiting en van website tot conversieoptimalisatie: ik ben er voor je.

Samenwerken met Gabriëlla is zeer prettig. Duidelijke en heldere communicatie en uitstekend werk.

Reserveer nu jouw tijd, want zoiets belangrijks aan het lot overlaten is natuurlijk niet verstandig 🙂 LET OP: reserveren moet uiterlijk 31 december 2018 zijn gedaan, maar de uitvoering kan prima in 2019 plaatsvinden.

Ik wens je een fijne dag en hoor ook graag wat jouw doelen en dromen voor volgend jaar zijn!

Laat een reactie achter