Wat zoek je op deze Link in bio?

Deze link in bio loodst jou op eenvoudige wijze door ons aanbod, dus wat wil jij als eerste zien?

Maak jouw bedrijf zichtbaar!

Door ijzersterke content te combineren met psychologische trucjes zet ons team jouw doelgroep direct aan tot actie. Het is van belang dat jouw complete uitstraling overeenkomt met de diensten en producten die jij aanbiedt, inclusief passende teksten geschreven door onze conversie copywriter. Je vindt ons complete aanbod hier. Dat had je toch niet verwacht van een link in bio hè? 😉

Geen bedrijf zonder kernwaarden, dus wat hebben wij jou als ondernemer te bieden?

  • Leiderschap
  • Nuchter
  • Impact
  • Verbindend
  • Gelijkheid
  • Speels

Waar zie je dit in terug?

Wij hebben duidelijke overtuigingen en komen hier ook voor op. We tonen leiderschap, doordat we staan voor onze statements. We werken actief, zijn voorbereid en waaien niet met alle winden mee.

Als import Friezen zijn we nuchter, staan we met beide benen op de grond en laten we ons niet zomaar omver blazen. We houden van factchecken en bekijken een vraagstuk vanuit alle hoeken.

Wil je dat iets impact maakt in deze maatschappij, dan moet je van goede huize komen. Flitsende foto's en een leuke animatie is niet meer voldoende, dus om het maximaal haalbare resultaat te boeken gaan we crossmediaal te werk.

Dit doen we door diverse mediaprofessionals te verbinden - zowel intern als extern - maar ook door de uitersten op te zoeken. We geloven in de kracht van samen, want alleen bereikbaar je toch net iets minder. Het doet er niet toe wat je religie, achtergrond, leeftijd of overtuigingen zijn: voor ons is iedereen gelijkwaardig.

Tenslotte belichten we onze kernwaarde 'speels', want dat is wel tekenend voor onze aanpak. We hebben pit, maar houden ook van een lightening touch. Een geintje hier en daar moet kunnen, want daar worden we allen vrolijk van.

Tips, trucs & tools

Groot2
Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

Lekker gluren.

Dit zijn wij!

Onze diensten

Blogs

Vacatures

Contact

Diensten.

SEO & Copywriting

Branding & Design

Online Marketing

Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Freebies & guides

Penvrienden?