NFT tekstschrijver

NFT tekstschrijver

Wil jij teksten laten schrijven over NFT’s (non-fungible tokens) of andere crypto gerelateerde onderwerpen? Dan heb je de juiste NFT tekstschrijver gevonden!

In 2021, ten tijde van de pandemie, nam de populariteit van de NFT exponentieel toe. De kleurrijke, caroonachtige ontwerpen verhandelen voor tonnen per stuk. Bizar! Wie koopt er nu PNG-bestandje met een rokende alien punk voor $7,6 miljoen?

Wat is een NFT?

Wat is de betekenis van NFT? Non-fungible tokens zijn digitale bestanden, zoals muziek, tekeningen, memes, digitale kunst, video’s; noem maar op! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel verhandelbaar als NFT. Een NFT is een niet-inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Dit certificaat creëer je digitaal en koppel je aan een digital object, waarna het geheel geregistreerd wordt op de blockchain. Dit is een soort openbare database, waardoor het een transparante en betrouwbare manier van handelen weergeeft.

NFT-technologie

Naast een kunstzinnig doeleinde, kun je de NFT-technologie ook inzetten voor je bedrijf of project. Hier schreef ik een e-book over, dat je hier kunt downloaden. De techniek is gecompliceerd, helemaal als je jouw doelgroep er in mee wilt nemen. Hoe handig is het dan, dat je een NFT tekstschrijver kunt inhuren? Wij schrijven begrijpelijke teksten voor allerlei verschillende doelgroepen, zodat je er zeker van bent dat jouw ideale klant de boodschap begrijpt.

SEO-teksten

Door jouw teksten zo te schrijven dat ze door Google worden geïndexeerd (SEO-proof), toren jij straks boven de rest uit in de zoekmachines. Dus, actief in de wereld van NFT’s en je wilt hier teksten over laten schrijven? Onze NFT copywriter zit klaar voor jou! Direct even een gratis proeftekst laten schrijven?