Nieuwsbrief teksten voor hogere winsten?

Je nieuwsbrief uitbesteden lijkt misschien een luxe idee, maar niets is minder waar. Veel ondernemers onderschatten de kracht van een nieuwsbrief. Jammer, want door je nieuwsbrief te laten schrijven kun jij jouw omzet verhogen! Kennismaken met onze tekstschrijvers? 

Nadi Luiten-Modderman - Tekstschrijver


Volg ons - wherever you go

Nieuwsbrief uitbesteden in 2021?

Een nieuwsbrief heeft veel waarde voor wel zowel jouw bedrijf als jouw klanten en bezoekers. Je zult wellicht denken dat het ouderwets, stoffig en tijdsverspilling is, maar niets is minder waar. Wat als Instagram stopt en jij jouw volgers kwijtraakt? Met een nieuwsbrief ben je, en blijf je, in het bezit van de e-mailadressen van jouw potentiële klanten. Dit betekent dat je een vertrouwensband met ze kunt opbouwen, waardoor ze sneller een product of dienst afnemen van jouw bedrijf. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar als ondernemer heb je vast en zeker meer te doen, dus je kunt ook een nieuwsbrief uitbesteden aan Gabriëlla Media.

Kernpunten van goede nieuwsbrief teksten

Verzend je een nieuwsbrief die enkel wordt gelezen door Ome Jan of wil je écht het verschil maken? Als het laatste voor jou geldt, dan kunnen we je verder helpen. Een goede nieuwsbrief voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Overzichtelijk;
  • Onderdeel van een doordachte contentstrategie;
  • Gebruik voldoende relevante beelden of video’s;
  • Ga voor een herkenbaar design, want het oog wil ook wat;
  • Actuele content, dus geen ouwe koeien uit de sloot halen;
  • Persoonlijk;
  • Relevant.

Opmaak + tekst

Bij Gabriëlla Media werken zowel teksttovenaars als design wonders, dus je kunt ook gaan voor de complete nieuwsbriefservice. We maken dan ook jouw wekelijkse- of maandelijkse berichten op, zodat je helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Nieuwsbrief teksten laten schrijven gaat meestal op basis van jouw input, maar je kunt ons ook de vrijheid geven. Either way: we gaan het voor je fixen.

Let op: voor 1 nieuwsbrief per maand betaal je € 99,- excl btw. Voor 1 nieuwsbrief per week (soms dus zelfs 5 per maand, mazzelkont!) geldt een maandelijks tarief van € 299,-. 

Beter zichtbaar in de zoekmachines (hoger in Google)

Je ontvangt jouw webteksten, maar ook de benodigde SEO-informatie

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat het zoekgedrag van jouw doelgroep duidelijk is

Geld én tijd besparen

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contactgegevens

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14
8446MA Heerenveen
+31 (0) 85 00 62 866
gabriella@gabriellamedia.nl

KvK: 78389976

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer

Pakkende advertentieteksten door Gabriëlla Media