November trends Pinterest

Better late than never! Na de trends voor oktober, waar Halloween vooral de overhand nam, zijn we nu alweer op weg naar de feestdagen. Tijd om je onder te dompelen in het opleuken van het dagelijks leven, want de dagen zijn al lang, koud en donker genoeg 😉

De ogen zijn de spiegel van de ziel en kun je prachtig versieren. Doe inspiratie op met de prachtige rhinestone eye make-up, want hier wordt maar liefst 550% meer naar gezocht. Ook zoeken we massaal naar gekleurde eyeliners, magnetische eyeliner en ‘gepimpte’ wenkbrauwen.

Mode en maaltijden voor het naseizoen

Voor de drukke dagen dit najaar is er bijvoorbeeld de busy day soup. Ten opzichte van vorig jaar is deze zoekopdracht met 3200% gestegen. Tomatensoep is duidelijk favoriet, want de video’s voor het maken van homemade tomato soup staan op +5809%! Wat dacht je van romige kaassoep of bloemkoolsoep? De zoekopdrachten hier stegen resp. met 1314% en 4000%. Yum!

Qua mode zijn de voorspellingen van de experts uitgekomen, want ribcord werd inderdaad een groot succes. Er was enkel voorspeld dat het voor mannen een modetrend zou zijn, maar nu zijn de dames ook aan het inkopen geslagen! Wat vind jij van corduroy rokjes, ribcord tassen of corduroy jurkjes! LOVE!

Interieur trends Pinterest

Wat betreft de interieurtrends stappen we over van woon- en slaapkamers naar het binnenkomen van jouw woning, appartement of bedrijfspand. Maak het fris, opgeruimd en heet jouw bezoek een warm welkom. Een opgeruimde mudroom of een handige opbergplek voor schoenen ziet er strak uit. Met een gezamenlijke +479% stijging is dit niet een trend om te negeren, dus ben jij interieuradviseur? Wees alert! Kijk nu je toch bezig bent ook een naar decoraties voor in de hal en de floating shelfs, want ook die zijn MEGA populair.

Lokale Pinterest trends

Nederland wordt nou nooit meegenomen in het trendrapport, maar in andere Europese landen zijn wel wat trends gaande. Herken jij één van de Franse-, Duitse- of Engelse online trends?

Laat een reactie achter