Over Gabriëlla Media

Gabriëlla Media is een mediahuis, gevestigd in Nederland met klanten van over de hele wereld! We zijn in 2021, 2022 en 2023 award-winning agency en onze founder Gabriëlla kan 2 women in search nominaties achter haar naam zetten. We zijn een allesomvattend mediahuis en blinken uit in branchespecifieke marketing en communicatie. Het succes van een organisatie of ondernemer is afhankelijk van de mate waarin er een holistische benadering is geïmplementeerd. Marketing in 2024 is veeleisend en wij ontlasten organisaties op dit vlak volledig.

Over onze oprichter

Ik begon al vroeg met ondernemen en startte mijn eerste bedrijf toen ik 18 was: een bezorgdienst. Toen ik voor een exorbitant bedrag bananen bezorgde bij mijn grootouders in het buitengebied, besloot ik dat dit niet mijn ding was. Ik ging rechten studeren, werkte een aantal jaar als jurist en leerde procederen. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden bouwde ik mijn tekstbureau op. Ik vind het vernederend om toe te geven dat ik dit werk al 16+ jaar doe (yep, do the math…). 

Gabriëlla Media biedt content in de breedste zin van het woord aan. Mijn favoriete opdrachten zijn in-depth articles, whitepapers en SEO-blogs schrijven, want ik hou ervan om te doen alsof ik een onderzoeker ben. 🤓

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere overheidsorganen, Hyarchis, Truvity, Venom Foundation, CoinTelegraph, Brookz, Baker Tilly, NHA & meer. 

Mijn aanbod

Blogs en in-depth artikelen
Whitepapers en e-books
Webcontent
E-mails en nieuwsbrieven
Kennisbanken en FAQ’s
Social media content
Interactieve content
Persberichten
Overtuigende teksten en UX
Thought Leadership-stukken


Persbericht laten schrijven

Samenwerken met Gabriëlla is zeer prettig. Duidelijke, heldere communicatie en uitstekend werk. Ook wanneer iets haast heeft staat ze vrijwel direct voor je klaar.”

— Ronald, Webdesigner

Women in Search nominee
beste tekstschrijvers NL

We behoren tot de Top SEO Agencies in the Netherlands. Bekijk ons profiel op DesignRush.