Ons basisteam

SEO-nerd & taalgek

Sinds jaar en dag is Gabriëlla Media ons copy- en SEO-bureau. Een bedrijf waarin we de tofste klanten mogen bedienen met vragen over blogs, SEO-optimalisaties, vacatureteksten, productomschrijvingen, whitepapers, webteksten en alle andere vormen van tekst. Gabriëlla (links) als SEO-expert, strateeg & trendnerd. En Nadi als creatieve, sociale taalgek (rechts).

Team Gabriella Media over ons

Top 10 Beste tekstschrijvers Nederland

Gabriella Media – behoort tot de absolute top van het schrijven

Altijd tijd voor een nieuwe klus!

En hebben we handjes tekort? Of zitten we zonder inspiratie, dan kunnen we leunen op een breed netwerk van supergoede copywriters. Zo is Martijn een vaste schakel in ons web. Met een achtergrond in de journalistiek laat hij geen onderwerp onbelicht. 

Galaxy blogabonnement

MISSIE

"Wij realiseren duurzame groei. Door een combinatie van slimme strategieën, ijzersterke teksten en onze creativiteit."

Nooit een writersblock

En soms zit zelfs ons het schrijven tegen. Maar in die gevallen dat ons toetsenbord hapert, geeft Jasper ons af en toe een zetje. 

Artificial Intelligence inzetten voor copywriting bevindt zich in de kinderschoenen. Maar, de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Wij lopen graag voorop, want alleen zo kunnen wij jou het beste van de markt bieden. En daarom is Jasper voor ons volwaardig teamlid, máár wij houden het laatste woord. 

Writersblock killer

VISIE

"Gabriëlla Media is in 2025 het grootste SEO- en tekstbureau van Noord-Nederland. Minimaal 10% van onze inkomsten besteden we aan het behouden, inspireren en motiveren van volgende generaties."

Klaar voor online groei?