Een over ons-pagina die tot extra verkopen leidt

Een over ons-pagina is pakkend en geeft jouw doelgroep de kans jou te leren kennen. Vertrouwen is de basis voor iedere verkoop, dus hoe beter je deze pagina weet in te vullen, des te meer bezoekers klanten worden. Veel bedrijven verstoppen deze pagina in de footer, want ze denken dat niemand hiernaar op zoek is. Think again!

Gabriëlla Modderman - Tekstschrijver Friesland


Volg ons - wherever you go

Over ons-pagina

Dit is dé ruimte om te vertellen over de drijvende kracht achter de onderneming en de mensen die er werkzaam zijn. Wat doet het team buiten kantooruren en wat is er zo leuk aan het werken binnen jouw bedrijf? Wat is de missie en visie en waar is het zaadje ooit geplant?

Wat vertel je wel en wat laat je liever achterwege?

De over ons-pagina is dus niet bedoeld voor nutteloze opvulling. Ook is het geen atelier voor jouw producten en diensten, want daar heb je andere pagina's voor. Wees creatief en vooral persoonlijk, want geen van je potentiële klanten wil een nummertje zijn van het grootste pand van het industrieterrein.

Plan een toffe fotoshoot op een unieke locatie, zodat je de gezichten achter de telefoon kunt laten zien. (Ben je werkzaam in de regio Ommen, dan kan ik Fotolein Fotografie enorm aanraden.) Deel vooral ervaringen van klanten over jouw bedrijf, want niets is effectiever dan een ander over jou laten spreken!

Over ons-pagina schrijven of laten schrijven?

Je kunt natuurlijk zelf een tekst schrijven, leuke foto's toevoegen en afronden met een slimme call-to-action-knop. Wij schreven er eerder een artikel over, dus doe er vooral je voordeel mee. Heb je hier echter geen tijd voor of gewoon geen zin in? Weet dat wij altijd voor je klaarstaan en in no time een effectieve pagina voor je opzetten, dus ben je klaar voor de start? Neem even contact met ons op, dan kunnen we gaan schrijven!

Beter zichtbaar in de zoekmachines (hoger in Google)

Je ontvangt jouw webteksten, maar ook de benodigde SEO-informatie

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat het zoekgedrag van jouw doelgroep duidelijk is

Geld én tijd besparen

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

Lekker gluren.

Dit zijn wij!

Onze diensten

Blogs

Vacatures

Contact

Diensten.

SEO & Copywriting

Branding & Design

Online Marketing

Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Freebies & guides

Penvrienden?