Rich content is key – Podcast #07

Zinrijk ondernemen insta episode 7

Het geheim zit ‘m in de crossmediale toptier beleving. Voor alleen wat tekstjes en een verdwaalde video doet jouw klant het niet meer

In deze aflevering vertelt Gabriëlla (met keelontsteking, dus houd je vast) over de noodzaak van rijke content. Na de lancering van Chat GPT & de aankondiging van de komst van Google Bard, verandert er veel in het SEO-landschap.

Als ondernemer moet je nu echt je best gaan doen, want simpel een toppositie scoren in de zoekmachines is straks verleden tijd.

De AI-technologieën gaan jouw doelgroep van hun antwoorden voorzien en pas als ze het échte werk nodig hebben, dan komen ze bij jou.

Ben jij daar klaar voor?

Podcast Zinrijk ondernemen

Zinrijk ondernemen? Wtf is dat nou weer? Ondernemen met heel je hart en al je zintuigen, zelfs je 6e!

Nadi – Engineer by training, writer by heart – & Gabriëlla – hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme nemen je volledig unscripted mee in hun mijmeringen over het ondernemerschap.

Ze maken zich hard voor een wereld, waarin ze zich focussen op waardevolle content in plaats van enkel op productiviteit en efficiëntie. Een wereld waarin we niet bloggen om het bloggen en waar we verder denken dan alleen maar ‘hoger in Google’ komen. Een wereld waarin we al onze zintuigen benutten om stap voor stap een beetje dichterbij onszelf komen.

Want dát is where the magic happens. Niet alleen voor jou, maar ook voor je klant.

Ze vertellen over hoe zij hun leven als moeder combineren met álle andere bezigheden in het leven. Hoe ze als Award-winning copywriters, en Women in SEO nominee, ervan overtuigd zijn dat dit maar een klein stukje van jouw successtory zou moeten ondersteunen.

Welkom in het brein van deze Millennial Moms, waarin wordt nagedacht en gesproken over multi sensory branding, SEO, copywriting, contentmarketing, over de wereld reizen, je kinderen goed opvoeden, de beste versie van jezelf worden, duurzaam leven & nog veel meer.

Spoiler: er is geen script, dus bij voorbaat excuses voor de vloekwoorden en sex jokes. Heb jij een waardevolle toevoeging of zinrijke vraag?

Ga naar Apple Podcast of Spotify en zoek naar aflevering #07 van de Zinrijk Ondernemen podcast: Rich content is key.