SEO Specialist Friesland

SEO specialist Friesland

Dus, jij bent op zoek naar een seo specialist in Friesland? Je bent bij mij terechtgekomen en dat is goed nieuws voor ons allebei! Ik heb mijn werk goed gedaan, want ik ben goed vindbaar en jij kunt nu ook gebruikmaken van mijn kennis.

Heb jij wel een seo specialist nodig?

Je kunt natuurlijk ook zelf een onderzoek gaan uitvoeren en je verdiepen in alles omtrent seo search engine optimization. Er is veel kennis en ervaring voor nodig om hoog in de zoekmachines tevoorschijn te komen. Het is veel meer dan enkel de juiste zoekwoorden invoeren en met een week sta je bovenaan. Als je gebruikmaakt van mijn expertise dan ga ik verschillende zaken aanpakken en onderzoeken:

 1. Is de techniek achter jouw website wel in orde? Je teksten zijn up-to-date en je hebt prachtige, originele foto’s laten maken bij de plaatselijke fotograaf. Het aanbod is onweerstaanbaar en je prijzen concurrerend: waarom weten bezoekers jouw website niet te vinden en haakt ook Google af voordat je site geïndexeerd is? Dit kan komen door de technische kant van het seo-verhaal. Heeft je website lang nodig om te laden en heb je nog veel ‘achterstallige’ rommel op je server staan, dan is zelfs de best geoptimaliseerde tekst niet genoeg;
 2. Als de techniek in orde is dan gaan we de inhoud onder handen nemen. Als seo specialist in Friesland onderzoeken we verschillende kanten van jouw content. Gebruik je de juiste zoektermen en weet jij waar jouw ideale klant naar op zoek is? Zijn je afbeeldingen, video’s en andere media clean? Heb je als advocatenkantoor je website vol met vakjargon geplaatst, dan zullen je bezoekers er niets van snappen en direct naar de concurrent overstappen;
 3. Tenslotte duiken we in de linkbuilding. Naar wie link jij, wie linken er naar jou en waar ligt je potentieel? We kunnen hier een uitgebreid rapport van opmaken en direct zien hoe het gesteld is met de gezondheid van jouw platform.

Wij gaan niet voor de snelle win, maar voor de langdurige resultaten. Het duurt altijd eventjes voordat Google, Bing of een andere zoekmachine jou gevonden heeft, maar als je misbruik maakt van bepaalde technieken om dit proces te versnellen dan kom je op de zwarte lijst. En dat willen we natuurlijk te allen tijden voorkomen.

Zo kies jij dé seo specialist in Friesland voor jou!

Er zijn veel specialisten actief, maar nog veel meer oplichters of onwetenden. Beoordeel de volgende punten voordat jij een definitieve keuze maakt:

 • Ziet de website er overzichtelijk en verzorgd uit?;
 • Deelt de specialist ook nuttige informatie, zoals wij doen op onze blog;
 • Is een gratis intakegesprek nodig? (yes, bij ons wel!);
 • ‘Wij melden je aan bij 300 zoekmachines‘ is niet meer van deze tijd en ook onnodig. Sla die ‘specialisten’ dus maar over;
 • Geven ze garanties? Dan weet je direct dat je dit niet moet proberen. Een deel van je positie in Google is slim zijn en een goede strategie gebruiken, maar ook de factor geluk is onmisbaar. Gegarandeerd bij de eerste 5 zoekresultaten is iets wat niemand, maar dan ook niemand kan garanderen!

Wat kost een goede seo expert?

Ook deze past goed in het rijtje ‘wat kost een goede auto?’. Het is vooraf moeilijk in te schatten, maar een specialist op het gebied van seo is niet goedkoop. Dat is ook logisch, want deze specialist gaat ervoor zorgen dat jij:

 1. Beter vindbaar bent;
 2. Meer bezoekers op jouw website kunt ontvangen;
 3. Meer aanvragen of aankopen zult krijgen;
 4. En dus meer zal gaan verdienen.

Wil je een seo specialist in Friesland inzetten om je platform te optimaliseren, dan moet je goed op de tarieven letten. Een specialist met geruime ervaring en kennis kost al gauw rond de € 150,- per uur. Wil je meer weten over onze tarieven? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of boek een gratis intakegesprek! Aan de basis ligt vaak een zoekwoordenonderzoek: waar wil jij op gevonden worden vs. hoe vinden jouw bezoekers jou nu? Maak gebruik van onze aanbieding: een zoekwoordenonderzoek voor kleine websites.

Waarom al deze aanbiedingen zul je misschien denken? Gabriëlla Media is dit jaar (2019) maar liefst 10 jaar zelfstandig ondernemer en viert dit met haar klanten en bezoekers! Waar kunnen we jou mee helpen?

Leave a Reply