Tarieven

Als allround marketingbureau zijn onze tarieven zeer uiteenlopend. We werken met een vast uurloon voor losse opdrachten, maar hebben ook pakketten voor een vast aantal uren per week of maand. Met ons toffe team vol expertise twijfelen we absoluut niet aan onze waarde. We werken ondanks dat voor een zeer betaalbaar tarief en geven ook nog heel veel kennis gratis weg!

De eerste stap naar succes!

De tarieven zijn slechts een indicatie. Overleg is altijd mogelijk, dus maak gerust je wensen kenbaar. Voor non-profitorganisaties hanteren we altijd een speciaal tarief. Kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

SEO

Vandaag nog starten. Ons uurloon voor SEO én copywriting is € 79. Dit is ideaal voor korte, maar krachtige, projecten of even een uurtje hulp. Ben je op zoek naar een voordeliger uurtarief? Neem één van de pakketten af en tel je winst uit.


Zoekwoordenonderzoek: € 477. Wij analyseren welke keywords aantrekkelijk zijn voor jouw bedrijf en aanbod, zodat je gericht jouw ideale klanten binnenhaalt. Niet langer klakkeloos vissen in de oceaan, maar hengelen uit het Heidemeer 😉


Analyse van jouw website € 249. Wil jij jouw omzet laten stijgen, maar zie je niet de resultaten die je zou willen zien? Door onze uitgebreide ervaring brengen we jouw pijnpunten nauwkeurig in beeld. We analyseren jouw website, of webwinkel, en je krijgt een uitgebreid advies van onze specialist. Je kunt mediteren, reflecteren en positief denken totdat je erbij neervalt. Maar zonder heldere visie en ijzersterke teksten gaat het niet lukken. Een droom zonder plan is immers gewoon een wens.


Wij beheren jouw campagnes en zetten actief een strategie uit voor je website of webshop. Hoger in Google komen? Dat laat je aan ons over! Je kunt alle uren aan strategiebepaling, linkbuilding en technische SEO besteden, maar ook opvullen met contentcreatie voor meer traffic.

04 uren per maand € 289
08 uren per maand € 610
16 uren per maand  € 1.209
24 uren per maand € 1.760
32 uren per maand € 2.287
40 uren per maand € 2.750


Starterspakket lokaal zichtbaar zijn. We richten jouw GMB-profiel in en we sleutelen aan je schema.org. Je ontvangt daarbij een gratis gids voor acties die je zelf kunt uitvoeren én een shoutout op onze socials. Een stevige basis voor € 599.


Linkbuilding is de basis van jouw SEO-positie. We helpen je graag links te verzamelen. En dan bedoelen we niet van die startpagina-linkjes, maar échte waardevolle links. € 275 is het basistarief voor maximaal 8 linkjes.

Online marketing
Branding & Design
Slimme teksten
Contact.

Heerenveen, Amersfoort & Praag (Tsjechië)

tekstnet-log-vrijstaand
Gratis tools.

SEO-audit

Website scan

Social media scan

Freebies & guides

Penvrienden.