Technisch schrijver

Een technisch schrijver heeft gek genoeg twee verschillende definities:

  1. Het is iemand die goed is in het schrijven van instructies en andere informatie teksten;
  2. Een schrijver met een achtergrond in een technische branche.

Hoewel we je met beide facetten kunnen helpen bij Gabriëlla Media B.V., willen we ons in dit artikel beperken tot het tweede punt. We hebben namelijk de eer om een getalenteerde schrijver met een technische achtergrond te introduceren!

Copywriter met een achtergrond in de techniek

Onze copywriter met een technische achtergrond heeft zich flink gespecialiseerd, voordat ze ons team kwam verrijken. Nadi heeft haar Hbo-opleiding Civiele techniek afgerond, waarna ze werkervaring heeft opgedaan als Projectingenieur bij Antea Group Nederland.

Na haar opleiding is zij zich gaan specialiseren door de master Watermanagement af te ronden aan TU Delft. Ze volgende de opleiding, terwijl ze de overstap maakte van Antea naar Arcadis, waar ze vijf jaar heeft gewerkt als Adviseur Contracten.

Waarom een technisch schrijver inschakelen?

Een technisch schrijver kan jouw website, webshop en communicatiemiddelen naar een hoger niveau tillen. Tekstschrijvers zijn er in overvloed, maar tekstschrijvers met een technische achtergrond? Die zijn schaars! Nadi kan je helpen om vakkennis te combineren met analytisch denkvermogen en een scherpe pen. Zie hieronder wat zij zelf schrijft:

Ik leef dus ik schrijf! Ik geniet van mooie teksten. De essentie van een goed geschreven stuk is voor mij het creëren van een verhaallijn, de rode draad in het geheel. Ingewikkelde kwesties zoek ik tot op de bodem uit om vervolgens te vertalen in een helder rapport, sprekende presentatie of duidelijk contract. Met enige regelmaat schrijf ik ook over mijn eigen ervaringen, bijvoorbeeld als ambassadeur van Arcadis.

Waarmee kan onze technical writer jou helpen?

Ons team helpt jou graag aan doeltreffende teksten. Niet alleen teksten die raken, maar ook de doelgroep aanzetten tot actie. Ben jij op zoek naar een technisch schrijver die waarde toevoegt aan jouw (semi-)overheidsorganisatie, ingenieursbureau, architectenbureau of ….? Iemand die verstand heeft van civiele techniek, stedenbouwkundig water, toekomstige uitdagingen in waterrijke of juist waterarme landen?

Maak kennis met Nadi en stuur haar direct een mailtje!

Geef een reactie