Tekstschrijver dierensector

Al zo’n 10.000 jaar hebben dieren een sociale functie voor de mens. En tante Cor(ona) bracht deze sociale functie weer onder de aandacht. Want hoe kom je die eenzame periode thuis het beste door? Juist: geef onderdak aan een hond of kat! Het Coronatijdperk heeft de dierensector een flinke boost gegeven, maar wat kan jouw tekstschrijver dierensector daarover vertellen?

Hoger in Google begint hier

Huisdieren zijn slechts een klein onderdeel van de sector dieren & verzorging. Deze sector beslaat het volledige spectrum van verzorging van tot onderzoek naar dieren. En deze sector is booming business! Maar je wilt als bedrijf wel gevonden worden door de thuisblijvers, die een speeltje, voer of zorg zoeken voor hun trouwe viervoeter. Want wie gaat er tegenwoordig nog naar een winkel? Zorg er dus voor dat jouw bedrijf online in de spotlights staat. Ben jij al zover? 

Gabriëlla Media helpt bedrijven zichtbaar en vindbaar te worden op Google. Dat begint bij het analyseren van jouw meerwaarde en het creëren van waardevolle content. Schrijven over jou, je vak en actualiteiten is daarvoor essentieel. Je kunt die kat uit de boom blijven kijken, maar je kunt ook vandaag beginnen met schrijven over de trends van 2022!

Trends 2022 dieren en verzorging

Onderzoek naar zoönosen 

Zoö-wattes? Zoönosen! Dat zijn infectieziekten, die overdraagbaar zijn van dier op mens. COVID-19 is zo’n ziekte en de BN’er onder de zoönosen. Maar ook lyme, vogelgriep en q-koorts vallen in deze categorie. Het zal je niet verbazen dat het onderzoek naar deze ziekten booming is! Onderzoekers en kennis zijn er nooit genoeg. Dus ben jij gespecialiseerd in infectieziekten, onderzoek of verkoop je medische apparatuur? Schrijf hierover! 

Gezelschapsdier als gezinslid

De hond vind je tegenwoordig niet meer in de pot. Want honden, katten en andere knuffelbare gezelschapsdieren zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met het gezinsleven. Ze zitten nog net niet aan tafel, maar het neigt er wel naar. De zorg voor onze huisdieren is door deze rol ook steeds uitgebreider. En we laten ons daarbij graag ondersteunen door deskundigen. Deze vraag naar trainers, coaches, opvang- en uitlaatservices en luxe gezondheidsproducten wordt deels gedreven door onze liefde voor de viervoeters, maar ook door tijdgebrek. Want we willen graag gezelschap, maar ook alles blijven doen in ons drukke leven. 

Monitoring 

Hoe handig zou het zijn, dat je jouw huisdier online kan monitoren. Mobiele apps en gadgets zijn volop in ontwikkeling. Zo kun je met een druk op de knop real-time zien hoe gezond jouw huisdier is, wanneer hij eten nodig heeft en op welk moment een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk is. 

Tekstschrijver dierensector

Heb jij jouw bedrijf in deze sector al online in de spotlights gezet? We kunnen je hierbij ondersteunen, maar je kunt ook zelf aan de slag. Sluit direct een blogabonnement af of vraag een gratis proeftekst aan. Blaat je later? 😉

Laat een reactie achter