Vastgoedcommunicatie voor jouw bedrijf of project

Vastgoedcommunicatie = Tekstschrijver Makelaardij

Ben je werkzaam in de makelaardij, ook wel real estate of vastgoed, dan ben je vast een ware spin in het web. Er komt van alles kijken bij de taxatie, aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als specialist in vastgoedcommunicatie helpen wij je aan doeltreffende teksten, waardoor je beter vindbaar bent in de zoekmachines. We werken voor B2B en B2C partijen.

Vastgoedcommunicatie is een aparte tak van sport, aangezien er veel belangen spelen bij de projecten in deze sector. Je wilt dat de toekomstige huurder of koper tevreden is en een pand vindt waar hij of zij zich prettig voelt. Ook de verkoper moet zich aangetrokken worden, want voor je het weten lopen ze bij je concurrent naar binnen.

Lokale SEO voor makelaars

Naast overtuigende teksten is voor een makelaar lokale seo onmisbaar. Je wilt natuurlijk het liefst gevonden worden door kopers en verkopers in jouw regio, zodat je snel ter plaatse kunt zijn en je magic zijn werk laten doen. Wees zichtbaar en maak op een slimme manier gebruik van de Google Knowledge Graph, Google Maps en de local pack. Optimaliseer je content, gebruik sociale media en adverteer waar nodig. Wij helpen je graag met al je vastgoedcommunicatie, zodat je bezoekers klanten worden.

Teksten voor de vastgoedsector

In de vastgoedsector staat de totaalbeleving centraal. Wij prikkelen jouw opdrachtgevers en klanten. We verleiden ze met prachtige teksten, maar wijzen ze ook op de keiharde specs. Onze teksten en strategieën zijn creatief, overtuigend en objectief: precies wat jij nodig hebt. Ben jij een investeerder, makelaar, projectontwikkelaar, interieurdesigner, architect of aannemer, dan hebben wij de geschikte tekstschrijver makelaardij voor jou!

We kunnen je helpen met al je vastgoedcommunicatie, zoals teksten voor:

 • Veelgestelde vragen bij een nieuwbouwproject
 • De brochures voor woningen
 • Contentcreatie rondom open huis
 • Architectuur
 • Interieurdesigners
 • En nog veel meer …

Trends makelaardij 2024

De vastgoedsector is voortdurende in beweging, zeker in de huidige overbezette markt. Maatschappelijke verschuivingen, technologie en economische trends zijn de drijvende krachten in deze sector.

Digitalisering en technologie

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zijn in opkomst. Makelaars gebruiken deze technologieën voor virtuele rondleidingen, waardoor ook op afstand een bezichtiging kan worden uitgevoerd. Ook is Blockchain steeds meer mainstream aan het worden. Transparante en veilige transacties worden hierdoor bevorderd.

De impact van E-commerce

Online winkelen is flink aan het groeien, waardoor bestaande winkelruimtes andere bestemmingen krijgen. Zo is er een toenemende vraag naar magazijn en distributiecentra dichtbij stedelijke gebieden. Deze markt die nog volop in ontwikkeling is, brengt gevestigde vastgoedcommunicatie soms in het geding. Als webshop-owners weten wij precies welke details hier van belang zijn.

Biophilic design

Interieursdesigners en architecten creëren steeds vaker ruimtes die de connectie met de natuur verbeteren. Deze vorm bevordert welzijn en productiviteit. Met behulp van AI hebben we een passende afbeelding gecreëerd:

Biophilic Design

Flexibele woonruimtes

Flexibiliteit in ontwerp en bouw, waardoor onze huizen meegroeien met de veranderende behoeften. Deze modulaire huizen gaan hand in hand met de co-livingtrend. Er komen steeds meer gedeelde woonruimtes – met name stedelijke gebieden.

Waarom Gabriëlla Media?

In de eerste instantie vanwege onze ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van doeltreffende teksten, die jouw doelgroep direct aanzetten tot actie. Onze copywriters werken sneller en slimmer dan de concurrentie en is te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. We denken aan de impact van het totale project en zorgen ervoor dat jij succesvol wordt. Dit zijn de facts waar jij van op de hoogte moet zijn:

 • Professionele tekstschrijver met ervaring;
 • De teksten worden geschreven op jouw doelgroep, dus geen eenheidsworst;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Nauwkeurigheid, zodat alle feiten correct op papier (of het web) verschijnen;
 • Jouw klant voelt zich thuis in jouw woning door onze teksten;
 • Gewend aan het omgaan met deadlines.

Geef een reactie