Tekstschrijver makelaardij

Ben je werkzaam in de makelaardij, ook wel real estate of vastgoed, dan ben je vast een ware spin in het web. Er komt van alles kijken bij de taxatie, aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als tekstschrijver makelaardij kunnen wij je helpen aan doeltreffende teksten, waardoor je beter vindbaar bent in de zoekmachine, zoals Google. Vastgoedcommunicatie is een aparte tak van sport, aangezien er veel belangen spelen bij de projecten in deze sector. Je wilt dat de toekomstige huurder of koper tevreden is en een pand vindt waar hij of zij zich prettig voelt. Ook de verkoper moet zich aangetrokken worden, want voor je het weten lopen ze bij je conculega naar binnen.

Naast overtuigende teksten is voor een makelaar lokale seo onmisbaar. Je wilt natuurlijk het liefst gevonden worden door kopers en verkopers in jouw regio, zodat je snel ter plaatse kunt zijn en je magic zijn werk laten doen. Wees zichtbaar en maak op een slimme manier gebruik van de Google Knowledge Graph, Google Maps en de local pack. Optimaliseer je content, gebruik sociale media en adverteer waar nodig. Wij helpen je graag met al je vastgoedcommunicatie, zodat je bezoekers klanten worden.

Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep zich thuisvoelt bij het lezen van jouw communicatiemiddelen

Teksten voor de vastgoedsector

In de vastgoedsector staat de totaalbeleving centraal. Wij prikkelen jouw opdrachtgevers en klanten. We verleiden ze met prachtige teksten, maar wijzen ze ook op de keiharde specs. We zijn creatief, overtuigend en objectief: precies wat jij nodig hebt. Ben jij een investeerder, makelaar, projectontwikkelaar, interieurdesigner of aannemer, dan hebben wij de geschikte tekstschrijver makelaardij voor jou!

We kunnen je helpen met al je vastgoedcommunicatie, zoals teksten voor:

 • Veelgestelde vragen bij een nieuwbouwproject;
 • De brochures voor woningen;
 • Contentcreatie rondom open huis;
 • Architectuur;
 • Interieurdesigners;
 • En nog veel meer …

Waarom Gabriëlla Media?

In de eerste instantie vanwege onze ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van doeltreffende teksten, die jouw doelgroep direct aanzet tot actie. Onze copywriter vastgoed werkt sneller en slimmer dan de concurrentie en is te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. We denken aan de impact van het totale project en zorgen ervoor dat jij succesvol wordt. Dit zijn de facts waar jij van op de hoogte moet zijn:

 • Professionele tekstschrijver met ervaring;
 • De teksten worden geschreven op jouw doelgroep, dus geen eenheidsworst;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Nauwkeurigheid, zodat alle feiten correct op papier (of het web) verschijnen;
 • Jouw klant voelt zich thuis in jouw woning door onze teksten;
 • Gewend aan het omgaan met deadlines.

Portfolio +

We hebben al vele tevreden opdrachtgevers, ook in andere branches. Bekijk bijvoorbeeld eens AKDstudio, Huub Loeffen Makelaardij en APART Interieurbouw. Daarnaast hebben we wat verkooptips van succesvolle vastgoedhandelaren op een rijtje gezet.

Over Gabriella

CEO of Gabriëlla Media B.V. & Co-founder Copy Catch Academy. Copywriter with a passion for Tech & IT (Blockchain, Crypto, AI & ML) - Top 10 Best Copywriting Agencies in the Netherlands 🚀

Laat een reactie achter