The Queens of Party – Podcast #05

Zinrijk ondernemen insta episode 5

“Marketeers zijn vaak niet bezig met feestdagenmarketing. Je slaatje slaan uit feestjes voelt vies”

Wij denken hier heel anders over. Er is zóveel meer dan Black Friday en de Kerstdagen en dat laten we massaal liggen. Gabriëlla maakt al jarenlang voor haar klanten een Feestdagenhandboek en is nu het boek aan het uitbreiden, zodat het voor de belangrijkste feestdagen het hele jaar door relevant is.

Met onze passie voor feesten en gezelligheid, maken we ook van jouw cashflow een feestje!

Podcast Zinrijk ondernemen

Zinrijk ondernemen? Wtf is dat nou weer? Ondernemen met heel je hart en al je zintuigen, zelfs je 6e!

Nadi – Engineer by training, writer by heart – & Gabriëlla – hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme nemen je volledig unscripted mee in hun mijmeringen over het ondernemerschap.

Ze maken zich hard voor een wereld, waarin ze zich focussen op waardevolle content in plaats van enkel op productiviteit en efficiëntie. Een wereld waarin we niet bloggen om het bloggen en waar we verder denken dan alleen maar ‘hoger in Google’ komen. Een wereld waarin we al onze zintuigen benutten om stap voor stap een beetje dichterbij onszelf komen.

Want dát is where the magic happens. Niet alleen voor jou, maar ook voor je klant.

Ze vertellen over hoe zij hun leven als moeder combineren met álle andere bezigheden in het leven. Hoe ze als Award-winning copywriters, en Women in SEO nominee, ervan overtuigd zijn dat dit maar een klein stukje van jouw successtory zou moeten ondersteunen.

Welkom in het brein van deze Millennial Moms, waarin wordt nagedacht en gesproken over multi sensory branding, SEO, copywriting, contentmarketing, over de wereld reizen, je kinderen goed opvoeden, de beste versie van jezelf worden, duurzaam leven & nog veel meer.

Spoiler: er is geen script, dus bij voorbaat excuses voor de vloekwoorden en sex jokes. Heb jij een waardevolle toevoeging of zinrijke vraag?

Ga naar Apple Podcast of Spotify en zoek naar aflevering #05 van de Zinrijk Ondernemen podcast: Queens of Party.