Voice search SEO

Waar veel bedrijven nog niet eens bezig zijn met SEO is de rest al bezig met de ontwikkelingen op het gebied van het gesproken woord. Voice search SEO is HOT en het is van belang dat je de trein niet mist, want dan sta je als ondernemer buitenspel.

Voice search seo - google home - siri


Volg ons - wherever you go

Een groot deel van de bevolking heeft een smartphone, maar tegenwoordig is dit niet het enige om rekening mee te houden. Je hebt ook smartwatches, Google Home, Alexa en Cortana. Deze apparaten verstrekken jou de informatie waar je om vraagt en die vragen typ je niet langer in, maar spreek je gewoon uit. Je kunt je voorstellen dat dit invloed heeft op de manier van zoeken én vinden.

Wat betekent dit voor jou?

Stel je wilt weten wat het weer in jouw woonplaats is, dan typte je in 'weer Amsterdam', om maar iets te noemen. Maar als je gaat praten, dan voelt en klinkt dit onnatuurlijk, dus ga je hele zinnen gebruiken: 'wat is het weer in Amsterdam?' Als jij jouw site hebt toegespitst op die eerste twee woordjes, dan val je nu buiten de boot. Het is tijd om long tail keywords te gaan gebruiken om te upgraden op het gebied van voice search seo.

Het is natuurlijk niet helemaal zo simpel. Wil je er meer over weten? Neem contact met ons op en houd de blog in de gaten. We delen regelmatig interessante tips, trucs en tools!

Beter zichtbaar in de zoekmachines (hoger in Google)

Je ontvangt jouw webteksten, maar ook de benodigde SEO-informatie

Korte lijntjes met jouw vaste tekstschrijver

Gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat het zoekgedrag van jouw doelgroep duidelijk is

Geld én tijd besparen

"Kan zich uitstekend inleven in de doelgroep. Maakt (technische) materie snel eigen, gaat goed om met feedback en is snel en flexibel. Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijf op zoek naar een tekstschrijver." - Marieke, coating.nl
Contactgegevens

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14
8446MA Heerenveen
+31 (0) 85 00 62 866
gabriella@gabriellamedia.nl

KvK: 78389976

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer

Pakkende advertentieteksten door Gabriëlla Media