Waardevolle content – Podcast #03

Zinrijk ondernemen #03

Vul je leven met ervaringen die er voor jou toe doen. Je denkt op je sterfbed echt niet: wat heb ik toch mooie, fijne jaren achter dat schermpje gezeten. We hebben het over hoe je jouw bedrijf op de kaart zet door middel van echt waardevolle marketing. Ervaringen tellen; er is zóveel meer mogelijk dan alleen maar data-driven technieken.

“Je hebt gewoon de zoveelste copy paste shitload aan kutcontent, waarvan je je ogen wilt uitkrabben, omdat het zo zinloos is”

Wij durven het supermanpak aan te trekken en gaan tegen de gevestigde orde in. We dagen jou uit, doe jij met ons mee?

Podcast Zinrijk ondernemen

Zinrijk ondernemen? Wtf is dat nou weer? Ondernemen met heel je hart en al je zintuigen, zelfs je 6e!

Nadi – Engineer by training, writer by heart – & Gabriëlla – hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme nemen je volledig unscripted mee in hun mijmeringen over het ondernemerschap.

Ze maken zich hard voor een wereld, waarin ze zich focussen op waardevolle content in plaats van enkel op productiviteit en efficiëntie. Een wereld waarin we niet bloggen om het bloggen en waar we verder denken dan alleen maar ‘hoger in Google’ komen. Een wereld waarin we al onze zintuigen benutten om stap voor stap een beetje dichterbij onszelf komen.

Want dát is where the magic happens. Niet alleen voor jou, maar ook voor je klant.

Ze vertellen over hoe zij hun leven als moeder combineren met álle andere bezigheden in het leven. Hoe ze als Award-winning copywriters, en Women in SEO nominee, ervan overtuigd zijn dat dit maar een klein stukje van jouw successtory zou moeten ondersteunen.

Welkom in het brein van deze Millennial Moms, waarin wordt nagedacht en gesproken over multi sensory branding, SEO, copywriting, contentmarketing, over de wereld reizen, je kinderen goed opvoeden, de beste versie van jezelf worden, duurzaam leven & nog veel meer.

Spoiler: er is geen script, dus bij voorbaat excuses voor de vloekwoorden en sex jokes. Heb jij een waardevolle toevoeging of zinrijke vraag?

Ga naar Apple Podcast of Spotify of Google en zoek naar aflevering #03 van de Zinrijk Ondernemen podcast: De ziel is verdwenen.