Wat is een persbureau?

Gezien het aantal zoekopdrachten gericht op de vraag 'Wat is een persbureau?' kunnen we er zeker van zijn dat een persbureau voor veel mensen vragen oproept. Heel apart eigenlijk, want we werken er dagelijks aan om antwoorden te geven en duidelijkheid te scheppen. Op deze pagina willen we je graag meer vertellen over een persbureau in het algemeen, maar ook over onze dienstverlening aan jou.

Nationaal- en internationaal nieuws

Een persbureau is een kantoor, waarbij voornamelijk journalisten, tekstschrijvers, copywriters en andere mediaspecialisten werken. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat nationaal- en internationaal nieuws wordt geschreven en verspreid, zodat de kranten wat te vertellen hebben. Tegenwoordig worden de berichten ook zeer regelmatig online verspreid, want daar bevinden zich simpelweg de meeste doelgroepen.

Onze dienstverlening

We hebben hieronder een lijst met persbureaus voor jou opgenomen, zodat je een kijkje kunt nemen. Ben je op zoek naar een mediabureau, dat gespecialiseerd is in het schrijven en verspreiden van persberichten? Wie weet kan Gabriëlla Media wat voor je betekenen. We bieden onder andere de volgende diensten aan:

Nationale- en internationale persbureaus

Andere benamingen voor een persbureau zijn persdienst, nieuws- of persagentschap, maar ook bijvoorbeeld nieuwssites of communicatiebureaus hebben raakvlakken met deze specialistische bezigheid. Er zijn grote persbureaus, die wereldwijd te werk gaan, zoals:

Nederlandse persbureaus

In Nederland zijn de bekende bureaus wel wat aan het uitdunnen, maar dit heeft te maken met de verplaatsing van offline naar online nieuws. Wat is een persbureau?, maar dan de NL-versie:

Is 'Wat is een persbureau?' voldoende duidelijk?

We horen het graag als je nog meer vragen hebt, want we zijn hier om jou te helpen. Wil jij jouw vindbaarheid en zichtbaarheid verbeteren, dan weet je Gabriëlla Media te vinden!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Volg Gabriëlla
Onze thema's

Linkbuilding | Zoekmachineoptimalisatie | Persberichten | Copywriting | Zoekmachineadverteren | E-mailmarketing | Social Media Marketing | Bloggen | WordPress Website of Webshop

Belangrijke informatie

Tekstbureau & SEO Heerenveen

Vliet 14

8446MA Heerenveen

+31 (0) 85 00 62 866

KvK: 78389976 | Btw: NL001167050B74

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringCookiesDisclaimer