Wat je niet leert op school – Podcast #08

Zinrijk ondernemen insta episode 8

“Je moet uitvogelen wat bij je past in plaats van wat je denkt wat je moet doen. Dan gaat het allemaal een stuk makkelijker.”

In deze aflevering gaan we het hebben over wat je niet leert op school, maar wat je wel nodig hebt als ondernemer.

En dat je nog 100 x templates, schema’s, planningen en structuren kan overnemen van andere ondernemers, maar dat uiteindelijk alleen werkt wat past bij jou.

Jij bent het hart van je zaak. Durf dat hart te volg en creëer een workflow waar jij gouden bergen mee verdient.

Podcast Zinrijk ondernemen

Zinrijk ondernemen? Wtf is dat nou weer? Ondernemen met heel je hart en al je zintuigen, zelfs je 6e!

Nadi – Engineer by training, writer by heart – & Gabriëlla – hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme nemen je volledig unscripted mee in hun mijmeringen over het ondernemerschap.

Ze maken zich hard voor een wereld, waarin ze zich focussen op waardevolle content in plaats van enkel op productiviteit en efficiëntie. Een wereld waarin we niet bloggen om het bloggen en waar we verder denken dan alleen maar ‘hoger in Google’ komen. Een wereld waarin we al onze zintuigen benutten om stap voor stap een beetje dichterbij onszelf komen.

Want dát is where the magic happens. Niet alleen voor jou, maar ook voor je klant.

Ze vertellen over hoe zij hun leven als moeder combineren met álle andere bezigheden in het leven. Hoe ze als Award-winning copywriters, en Women in SEO nominee, ervan overtuigd zijn dat dit maar een klein stukje van jouw successtory zou moeten ondersteunen.

Welkom in het brein van deze Millennial Moms, waarin wordt nagedacht en gesproken over multi sensory branding, SEO, copywriting, contentmarketing, over de wereld reizen, je kinderen goed opvoeden, de beste versie van jezelf worden, duurzaam leven & nog veel meer.

Spoiler: er is geen script, dus bij voorbaat excuses voor de vloekwoorden en sex jokes. Heb jij een waardevolle toevoeging of zinrijke vraag?

Ga naar Apple Podcast of Spotify en zoek naar aflevering #07 van de Zinrijk Ondernemen podcast: Rich content is key.