Wil jij minder werken en meer leven? Lees ‘Een werkweek van 4 uur’

Dit boek had ik al even in de kast liggen, maar nu eindelijk de tijd genomen om het te lezen. En dat had ik dus veel eerder moeten doen! ‘Een werkweek van 4 uur’ is een boek waarin bestseller auteur Timothy Ferriss je vertelt hoe je ontsnapt aan de 9-tot-5-mentaliteit.

Leid een rijk leven

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

Over Timothy Ferriss

De auteur van ‘Een werkweek van 4 uur; is een Amerikaanse schrijver en ondernemer. Met dit boek brak hij meteen door. Wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljoen exemplaren van verkocht en het stond ruim vier jaar in The New York Times-bestsellerlijst. Van Ferriss verscheen ook Body, een lijfboek.

Wat is mijn mening over deze bestseller?

Ik vind mijn werk ontzettend leuk, maar houd wel van een challenge. Aan de hand van de tips van Ferriss ben ik gaan nadenken. Hoe kan ik meer dromen en de toekomst naar vandaag halen?

  • Mijn e-mails nemen altijd erg veel tijd in beslag. Daarom heb ik nu een autoresponder erop gezet en check ik mijn mail nog maar één keer per dag. Dat geeft rust!;
  • Delegeren. Het is prachtig om ergens de leiding te hebben en ‘onmisbaar’ te zijn, maar wát doe je jezelf eigenlijk aan? Besteed zoveel mogelijk taken uit en maak het jezelf makkelijk. Zo kun jij overal op de wereld zijn, terwijl je verdienmodellen hun werk doen;
  • Gebruik technologie. Handige apps, een realtime agenda en een goedkope VA, die aan de andere kant van de wereld zit. ’s Morgens wakker worden en je werk al in je mailbox hebben. Heerlijk!;
  • Ik kan nog tijden doorgaan, maar het punt is: Lezen die hap! Een geweldig boek, waardoor je veel extra vrijheid gaat ervaren. Ook als je in loondienst werkt!

Koop hier deze bestseller van Timothy Ferriss en start jouw rijke leven!

Dit artikel bevat één of meerdere affiliate links waarvoor ik een kleine vergoeding ontvang. Dit kost jou niets extra’s maar geeft mij wel meer ruimte om te investeren in toekomstige recensies. Dankjewel!

Laat een reactie achter