You can or you can’t

Bij Gabriëlla Media zijn we gek op geven! Bij speciale gelegenheden smijten we met acties en nu willen we je ook iedere maand met freebies verwennen. Dit jaar gaan we je tot in de grond verwennen met gratis downloads, stapels handige informatie, checklists, growth-hacks, maar ook functionele – en mooie – stationery. De tweede van dit jaar is de #02/2019: ‘Whether you think you can or you can’t – you’re right’. Maak er een sport van! Gebruik ze als inspiratie op je bureaublad, print ze uit voor in je bedrijfskantine of behang je thuiskantoor ermee, maar verzamel ze allemaal!

Download ‘Whether you think you can or you can’t – you’re right’

Henry Ford is de man achter deze overtuiging. De hele quote is te vertalen naar slechts één woord: zelfvertrouwen. Als je weet wat je wilt en je gelooft erin dat dit jou toekomt, dan komt het vroeg of laat jouw kant op. Als jij ervan overtuigd bent dat je er niets van bakt en dat je het eigenlijk ook helemaal niet in je hebt, dan kun je beter stoppen, want dan gaat het er ook nooit van komen. Geloof in jezelf en geloof in gelijke kansen en bereid je voor, want it is coming your way!

Prints & meer

Wil jij onze ontwerpen, zoals de #02/2019, liever op papier terugzien? En dan niet op zo’n stom velletje uit de printer, maar geheel in stijl? Dit voorjaar lanceren wij een lijn met stationery én komen ook al deze printables als prints beschikbaar. Wil jij alvast een voorproefje? Stuur ons een mail en ontvang één van onze ontwerpen.

Laat een reactie achter