Zoekt u een tekstschrijver in Friesland?

Dan komt uw zoektocht hier ten einde! Gabriëlla Media is gespecialiseerd in het schrijven van teksten die zowel door uw doelgroep als door Google met open armen worden ontvangen. Een tekstschrijver die verstand heeft van schrijven én van seo is zeldzaam, waardoor u nu goud in handen heeft. 

Gabriëlla is tekstschrijver in Friesland, maar om u gerust te stellen: ook daarbuiten! Ik ken uw doelgroep, uw product of dienst, en weet ook wanneer u beter iets weg kunt laten. Of toevoegen natuurlijk.  

Werkwijze tekstschrijver

Simpelweg pakkende teksten schrijven is een begin, maar daar laat ik het absoluut niet bij. Ik houd de doelgroep hierbij in gedachten en schrijf de teksten met de juiste tone of voice. U wilt de doelgroep niet alleen bereiken, maar ook aanzetten tot actie. U wilt uw publiek raken en daar zorg ik voor. 

Ik richt mij op totale communicatievraagstukken of op slechts een afgekaderde opdracht. Bent u werkzaam in een vrije specifieke branche en is daar een tekstschrijver met verstand van zaken voor nodig? Ik verdiep mij graag in de achtergrond, zodat uw expertise volledig tot zijn recht komt bij uw (potentiële) klanten. 

Bent u overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan, maar ook voor een rondetafelgesprek ben ik altijd in!

Laat een reactie achter